Egyéb
Boldog 2016. évet!
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2015. december 30.
© Nagy Sándor (NaSa)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sikeres, boldog, békés 2016. évet kívánok a FotoAgora minden kedves látogatójának!
Nagy Sándor (NaSa)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tovább...
 
Áldott Karácsonyt, boldog 2016. évet!
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2015. december 21.
© Nagy Sándor (NaSa)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Áldott Karácsonyt, és sikeres, boldog új esztendőt kívánok a FotoAgora minden kedves Látogatójának!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tovább...
 
Módosítás a KépFórumban
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. február 03.

Közkívánatra megemeltem a KépFórumon az egyes felhasználók kontingensét.

 

Tovább...
 
Fotó Agóra: év végi számvetés és kérés a látogatókhoz
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. december 31.

Az év vége a számvetések ideje. Arra kérem a Fotó Agóra látogatóit, tekintsük át közösen, mire jutott a portál működése első tíz és fél hónapjában. E helyen csak egyoldalúan, a szerkesztő szemüvegén keresztül szemlélve tudom bemutatni az eredményeket és kudarcokat. De arra kérem az Agóra közösségét, kapcsolódjanak be a számvetésbe, mondják el saját benyomásaikat, véleményüket, igényeiket, tegyék lehetővé, hogy a szerkesztő minél jobban megismerje a portál másik oldalán helyet foglalókat. Minél többen megteszik, annál megbízhatóbb következtetések levonására nyílik lehetőség, annál jobban tudja a Fotó Agóra a jövőben kiszolgálni látogatói egyre szélesedő táborát.

Tovább...
 
Átalakítások a portál felépítésében (Kiegészítve 2008. 12. 30-án)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. december 29.

Felhívom a Fotó Agóra látogatóinak figyelmét, hogy a portál struktúrájának átalakításába kezdtem. A munka során az egyes kategóriákban a szokásostól eltérő, esetenként kialakulatlan, zavaró megjelenés fordulhat elő. Kérem szíves megértésüket. Amint az átalakítások véglegessé válnak, tájékoztatást teszek közzé az új struktúráról. Reményeim szerint a változtatások nem érintik a Főoldal megjelenését.

Az átalakításokat (2008. 12. 30-án reggel) egyelőre befejeztem. Amennyiben azok bárkit akadályoztak, zavartak a portál böngészésében, azok szíves elnézését kérem. Az átalakításról többet megtudhat, ha továbblép.

 

Tovább...
 
Regisztrációk megerősítése
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. december 13.

Kérés azon regisztrált felhasználókhoz, akik nem erősítették meg, és ezáltal nem aktiválták regisztrációjukat: tegyék meg azt! Aki valamiért nem tudta/tudja elvégezni a megerősítést, küldjön e-mailt címemre ( Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ), adminisztrátori jogkörömben megerősítem, aktiválom - ezt követően élhet a regisztrált felhasználókat megillető lehetőségekkel (hozzászólás a cikkekhez, Fórumokhoz, képek feltöltése és véleményezése a KépFórumra, apróhirdetés közzététele az Adna-Venne rovatban).

Tovább...
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement