Főoldal arrow Hírek arrow Fotótanfolyamok
Fotótanfolyamok
Terepszemle fotóstábor Buacon
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2014. június 05.
Forrás: http://terepszemle.hu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idén hetedik alkalommal, augusztus 11-17 között rendezi meg fotós táborát a TerepSzemle Stúdió a sokak által már jól ismert Bugaci Csemete Oktatóközpontban. Felhívásukat a továbblépést követően olvashatják.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tovább...
 
Fotótábor Bugacon, archaikus eljárások tanulására, tapasztalatcserére
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. június 19.
A tábor meghívójának részlete
 
 
 
A Kecskeméti Fotókör tagjaival közösen alapított Bugaci Kontakt Fotográfiai Tábor ezévben, 2012. július 12 - július 23. között immár 13. alkalommal kerül megrendezésre. A tábor kiváló lehetőséget kínál az archaikus fotótechnikák szerelmeseinek tapasztalatcserére, és azoknak is, akik most szeretnék megtanulni egyik-másik technika használatát. A meghívót a továbblépés után tekintheti meg, benne részletes információkat talál az érdeklődő.
 
 
 
 
 
Tovább...
 
Fotográfiai műhely Egerben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. április 18.
Hosszú hétvégét kitöltő fotográfiai műhelyre kerül sor Egerben ("a barokk és a borok városában"), 2012. május 18-20-án. A jó hangulatú, szinvonalas programról tájékozódhat, ha továbblép. Érdemes!
 
Tovább...
 
Kiváló fotótanfolyamok Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. november 04.
© Tri Lite StudióA közelmúltban két hírben is foglalkoztunk a TriLite Stúdió szervezésében "Őszi fények" címmel megrendezett fotós fesztivállal. A fesztivál kiváló rendezvénynek bizonyult, a Stúdió pedig Kelet-Magyarországon egyedülálló, rendkívül szinvonalas kezdeményezés, vállalkozás. A napokban a Stúdió e-mailben értesítette mindazokat, akikkel eddig kapcsolatba került, a 2011. novemberben és decemberben tartandó fotós tanfolyamaikról. Amit eddig megismertem a TriLite tevékenységéből, megalapozza azon véleményem, hogy bizonnyal ezek a tanfolyamok is szinvonalasak, hasznosak lesznek. Ha továbblép, olvashatja a Studió körlevelét.
 
 
Tovább...
 
Képriport a debreceni Fotós fesztiválról (Őszi fények)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. szeptember 29.
© TriLite Stúdió
Autófotózás előkészületei a stúdióban
 
 
 
Korábban hírt adtunk a TriLite Stúdió által szervezett, 8 napig tartó fotós- és videós hétről. Ahogyan az a meghírdetett program alapján várható volt, rendkívüli eseménysorozat résztvevői lehettek, akik ellátogattak a TriLite ugyancsak rendkívüli méretű és -felszereltságű stúdiójába a fesztivál idején. Azok kedvéért, akik nem voltak jelen, képes-videós riportban számolunk be röviden a fesztiválról (a résztvevők pedig felidézhetik élményeiket).
 
 
 
 
Tovább...
 
Fotós-, videóshét Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. szeptember 04.
Forrás: a rendezvény honlapja2011 szeptember 7-14. között szokatlan, hasznosnak, szinvonalasnak ígérkező rendezvénysorozat színhelye lesz Debrecenben a TRI LITE STUDIO (Debrecen, Veres Péter u. 67). A nyolc napig tartó esemény részletes programja a továbblépés után tekinthető meg (előadások, studió-wortshopok, fotóklubok és iskolák bemutatkozása, stb.). Fotós versenyre is sor kerül, erre nevezni kell, a bejelentkezett csapatok egy órára megkapják a studiót, lámpákkal! Utána kiállítás Szipál Mártonnal a Debrecen Fórumban (szeptember 13-21. között). Bővebb információ a továbblépés után!
 
Tovább...
 
Fotós tábor Bugacon - 20 % kedvezménnyel!
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. július 25.

A TerepSzemle Stúdió idén harmadik alkalommal rendezi meg Bugacon a fotós táborát (2010. augusztus 9-15. között). A tábor szervezői között ott vannak a Debreceni Fotóklub tagjai, Veres Hajnalka és Konyhás István (programvezető) is. A szervezők a Fotó Agóra regisztrált felhasználóinak 20% kedvezményt biztosítanak a részvételi díjból!

Tovább...
 
A mesterkurzus megváltozott (végleges) programja
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. november 14.

Előző hírünkben tájékoztattuk olvasóinkat a Budapesti Művészeti Központban, amatőr fotográfusok részére meghírdetett mesterkurzusról. A szervezőktől kapott információ szerint megváltozott a kurzus programja. Az alábbiakban közreadjuk a véglegesnek mondott programot (lényegében csak sorrend-változás történt).

Tovább...
 
Mesterkurzus amatőr fotográfusoknak
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. november 07.

Szezonja lesz a fotográfiának a Budapesti Művelődési Központban (1119 Budapest, Etele út 55. ): november 20-án a XXIV. Vizuális Művészeti Hónap amatőr művészeti seregszemle nyitányát a nem hivatásos fotográfusok arra érdemes pályázati anyagának kiállítása adja.
Azok számára, akik mélyebb betekintést szeretnének nyerni a szakma rejtelmeibe és szívesen tanulnának profiktól, november 28-30. között fotográfiai mesterkurzus indul a kiállításhoz kapcsolódóan. A kurzuson Zsitva Tibor és Eifert János fotóművészek vezetésével sajátíthatják el a fényképezés szerelmesei az épületfotózás, a portré, az önarckép és a csoportkép, valamint a diaporáma mesterfogásait.

Tovább...
 
Fotótanfolyamok Debrecenben (x)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. augusztus 27.

(x)

Fotótanfolyamok indulnak szeptember közepén Seres Géza fotóművész vezetésével kezdő, haladó és aktfényképező csoportokban. A kurzusok 6x4 órás (két óra elmélet, két óra gyakorlat) terjedelműek. A kezdő tematikája a lyukkamera készítéstől a műtermi modellfotózásig terjed: néhány fontos alapismeret és gyakorlati alkalmazása. A haladó a tárgyfényképezéstől a műtermi aktfényképezésig főleg modelles fényképezést takar. Az aktfényképező csoport az aktfényképezés különböző módszereit tekintené át, a lehetőség szerint különböző modellekkel, a lyukkamerás gyakorlattól a műtermi fényképezésen keresztül és (ha az időjárás megengedi) a természetben készült felvételekig és az aktfényképezés történeti áttekintéséig. A kezdő, haladó és aktfényképező csoportok árai: 24 000, 30 000, és 36 000 Ft. A csoportok 3, max. 4 fősek.
Info:
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ; T.: 30-336-47-14                                                                                                                 (x)

 
Advertisement
Advertisement
Advertisement