Főoldal arrow Hírek arrow Kiállítások arrow Szabó Antónia kiállítása Debrecenben
Szabó Antónia kiállítása Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. augusztus 27.

© Szabó Antónia (a kiállítás meghívójáról)

 

 

Szabó Antónia fotó- és képzőművészt csaknem fél éve mutattuk be az Agóra látogatóinak. Azóta saját honlapjára is felhívtuk olvasóink figyelmét. Akik ezek alapján megkedvelték az utóbbi időben készített képzőművészeti alkotásait - textil- és tűzzománc-képeit - a 2009. szeptember 3-án, 17 órakor megnyíló kiállításán eredetiben is megcsodálhatják számos alkotását. Szabó Antónia Holló László-díjas képzőművész "Idéző" c. kiállítása a debreceni MŰ-Terem Galériában (Debrecen, Batthyány u. 24) szeptember 25-éig (naponta 10-18 óráig, szombaton 9-13 óráig, vasárnap és hétfő szünnap) tekinthető meg. 

A kiállítást Pap Gábor művészettörténész nyitja meg, közreműködik Pál Eszter (ének). A kiállítást Makoldi Sándor festőművész rendezte.

Ha az Agóra rendszeres látogatói ismerősnek találják a baloldalon látható képet, nem véletlen. Korábbi cikkünkben, a cikk 5. lapján az utolsó kép ugyanezt a címet viseli, de az az itt (és a kiállítás meghívóján) szereplő textilkáp tűzzománc változata. Érdemes összehasonlítani a kettőt, tanulmányozni a két technika sajátosságaiból eredő különbségeket.

 

 

A kiállításról előzetesként leghitelesebben az alkotó szavaival tájékoztathatjulk olvasóinkat, ahogyan az a kiállítás meghívóján olvasható.

A kiállítás meghívójáról

És végezetül még egy kép, ugyancsak a meghívóról:

© Szabó Antónia (a kiállítás meghívójáról)

 

Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement