Főoldal arrow Háztáji arrow Impresszum
Impresszum
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. február 11.

Ha továbblép, a Fotó agóra működtetőit és stábját ismerheti meg, olvashatja a szerzői jogokkal kapcsolatos állásfoglalást. 

Impresszum

A Fotó Agóra egy magyar nyelvű, független információforrás és találkozóhely fotósoknak és a fotográfia iránt érdeklődőknek.

Fenntartó, szerkesztő és üzemeltető:   Dr. Nagy Sándor                                  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Szerzők:                                                 A szerkesztő a Fotó Agórán megjelenő legtöbb tartalom szerzője (egyelőre)

                                                              Dr. Buday Irén angol cikkeket fordít     Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Fejlesző, tárhely szolgáltató:                 cPanel.hu

Hírdetési helyek értékesítője:                 EV2 Internet Kft (1149 Budapest, Róna utca 120-122.)

                                                               Kapcsolat:         Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges         Telefon:    30/2070549

 

Szerzői jogok

A FotóAgórán közölt minden tartalommal (szöveg, ábra, kép, stb) kapcsolatos szerzői jog (©) az adott publikációt jegyző szerzőt illeti, annak hiányában a weboldal (portál) Fenntartóját. Az egyes publikációkban megjelenő, a szövegtől eltérő forrásból származó képek forrását külön megjelöljük (általában a kép fölé vitt egér hatására felbukkanó ablakban). Számos ábra, kép forrása a Wikipedia szabad lexikon (http://wikipedia.org/). Ezek többnyire a GNU Free Documentation License (GNU FDL vagy egyszerűen GFDL) jogvédelme alatt állnak (http://en.wikipedia.org/wiki/GNU_Free_Documentation_License), vagy a közösségi tulajdon, a „public domain” részét képezik, amelyek bármely célra szabadon felhasználhatók (http://en.wikipedia.org/wiki/Public_domain).

A jogvédett tartalmak utánközléséhez a jogtulajdonos előzetes engedélye szükséges, megszerzése érdekében forduljon bizalommal a portál Szerkesztőjéhez ( Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ).

Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement