Főoldal
Háztáji
Hírek
Cikkek
Fényképezőgép múzeum
Keresés
Fórum
KépFórum
Adna - Venne
Linkek
Cikkek rovat
Hircsatorna
Kapcsolódó anyagok
Főoldal
Fotós ismeretterjesztő előadásaim egy helyen
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2016. december 14.
ImageImmár ötödik éve tartok Debrecenben a fotózás érdekességeiről, gyakran meglepő vonatkozásairól népszerű ismeretterjesztő előadásokat (eddig évente egyet). Ezekre a Hírek > Egyéb hírek rovatban hívtam fel a figyelmet, az előadásokon bemutatott diasorozatokat is felkínáltam letöltésre. Ezek a hírek ott sok egyéb hír közé keverednek, így megkeresésük utólag nehézkes. Mostantól egy helyre gyűjtve is megtalálhatók. Lépjen tovább a részletekért!
 
 
Ez év közepé technikai okokból egy új oldalt nyitottam a Fotó Agórának . A jelen, régi oldal is megmaradt, ezen a 2016. július előtt publikált cikkek olvashatók (de a jővőben időről-időre az új oldalon megjelenő érdekes cikkekre utaló információk is megjelennek. Természetesen az új oldal (amelyen a 2016 június után publikált cikkek találhatók) új arculatot kapott,

Néhány nappal ezelőtt egy új tételt iktattam az új Foto-Agora Főmenü be. Ezen az okdalon gyűjtöm össze mindazokat a dokumentumokat, amelyeket letöltésre ajánlok a FotoAgora látogatóinak.


Az új menü tétellel azon látogatóim dolgát kívánom megkönnyíteni, akik a hozzáférhető fájljaim iránt érdeklődnek – a LETÖLTHETŐK menüben csak letölthető anyagokat talál a látogató, és együtt a teljes kínálatot, a 2016 júliusa előtt megjelenteket is. Természetesen ezen az oldalon fognak folyamatosan megjelenni a jövőben tartandó előadásaim anyagai is. Így, ha valaki netán elmulaszt (vagy korábban elmulasztott) egy hírt valamelyik előadásomról, csak a LETÖLTHETŐK oldalt kell megnyitnia, hogy ne maradjon le semmiről.

Image

Érdemes böngészni a Foto-Agora új oldaltmár számos érdekes hír és cikk jelent meg azon a felületen.

Debrecen, 2016. 12. 14.
Nagy Sándor (NaSa)

Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement