Főoldal arrow Háztáji arrow Portálismertetők
Portálismertetők
Megújult a Fotó Agóra
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2016. június 28.
Érdekli az új Agóra? Nosza, kattintson a GOra!
Figyelem! Az új oldalon csak július első napjaiban jelnnek meg érdemi tartalmak.

© TriLiteStúdió és NaSa2016. július 1-től nagyobb biztonságot nyújtó CMS-el (Content Management System – tartalom-kezelő rendszer) működik, egyúttal új arculatot is kapott a Fotó Agóra. Az új CMS a mobil eszközöket is negfelelően kezeli. A váltás korrekt végrehajtása viszont csak hatalmas munkával lett volna elvégezhető, amire nem vállalkoztunk, így a műveletet némi kompromisszum vállalásával hajtottuk végre. A kényelmetlenségért ezúton is kérjük látogatóink megértését, de talán az előnyök kárpótolnak az egy-két kattintásnyi többlet-munkáért. Miben áll a kompromisszum? Megtudhatja, ha továbblép.
 
Tovább...
 
RSS hírcsatornák a Fotó Agórán
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. március 14.

ImageA Fotó Agóra új szolgáltatása:Image két RSS hírcsatorna. Ezek használatával anélkül értesülhet a portálon megjelent új tartalmakról, vagy a Fórum rovaton megjelent új hozzászólásokról, hogy megnyitná a Fotó Agórát. Aki nem tájékozott ennek az új technológiának a mibenléte felől, a legfontosabb információkat, tennivaókat megismerheti, ha tovább lép.

Tovább...
 
Működik a KépFórum képgaléria (2008. 03. 10.)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. március 10.

Örömmel tájékoztatom a Fotó Agóra látogatóit, hogy a többek által várt képgaléria elkészült: a KépFórum rovat címére kattintva a Főmenüben, megtekinthetik a regisztrált felhasználók képeit, és ha regisztrálnak (ha eddig még nem tették meg) és bejelentkeznek, maguk is feltölthetik képeiket, hozzászólhatnak mások képeihez. Az új helyzetnek megfelelően hamarosan átalakítom, kiegészítem a portál felépítését ismertető oldalt is. Feltétlenül érdemes végigolvasni a KépFórum rovat Szabályzatát, abban a szoros értelemben vett szabályokon kívül a rovat használatával kapcsolatos tanácsok is olvashatók. Ezzel a rovattal, és a néhány napja megnyitott Linkek rovattal, továbbá a bejelentkezést követően megjelenő Regisztrált felhasználók gombbal (ezzel egyszerűen megtekinthetjük a regisztrált felhasználók listáját, informálódhatunk, közülük ki van épp az Agórán, és adatlapjukat lekérve ismerkedhetünk, akár e-mailt küldhetünk) kialakult a Fotó Agóra teljes tervezett szerkezete. Természetesen még apróbb-nagyobb hibák előfordulhatnak a működésben, azokat folyamatosan javítjuk, néhol ésszerűsítjük a működést.

Jó fényeket minden KépFórumozónak!

 
Új rovatok működnek (2008. 02. 17)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. február 17.

Örömmel tájékoztatom a Fotó Agóra látogatóit, hogy használatba vehetnek két új rovatot: a Fórum és az Adna-Venne rovatok címére kattintva a Főmenüben, már nem a "Hamarosan ..." felirat jelenik meg. Az új helyzetnek megfelelően átalakítottam, kiegészítettem a portál felépítését ismertető oldalt is. Feltétlenül érdemes végigolvasni a Fórum rovat Szabályzatát, abban a szoros értelemben vett szabályokon kívül a rovat használatával kapcsolatos tanácsok, valamint a regisztrált felhasználók által hozzáférhető szolgáltatások ismertetése is olvasható.

 
Köszöntöm a Látogatót!
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. február 14.

Agóra: az ókori görög poliszok főterének elnevezése, itt tartották a népgyűléseket, hadi gyülekezéseket, a törvénykezés is itt történt. Később a politikai, vallási, társadalmi élet központjaként is funkcionáló piacteret, vásárteret hívták így. Itt voltak a legfontosabb középületek, a hellénizmus korától kezdve oszlopos csarnokok (sztoák) vették körül. Az alábbi beköszöntő a 2008. február 14-én elindított Fotó Agóra portál célkitűzéseit hivatott bemutatni.

Tovább...
 
Impresszum
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. február 11.

Ha továbblép, a Fotó agóra működtetőit és stábját ismerheti meg, olvashatja a szerzői jogokkal kapcsolatos állásfoglalást. 

Tovább...
 
A Fotó Agóra felépítése, tájékozódás az Agórán
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. február 07.

Ebben a cikkben a Fotó Agóra felépítéséről, az egyes rovatok tartalmáról, egyáltalán az Agórán eligazodásról olvashat, ha tovább lép.

Tovább...
 
Bemutatkozik a szerkesztő (utolsó kiegészítés 2011.11.22.)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. február 07.

Aki kíváncsi a Fotó Agóra szerkesztőjének kilétére, a portál létrehozásának indítékaira, olvassa el az alábbi bemutatkozó írást, lépjen tovább erre a cikkre!

Tovább...
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement