Főoldal arrow Hírek arrow Fotópályázatok
Fotópályázatok
Ismét debreceni fotósnak gratulálhatunk
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. április 29.
© Varga József
Varga József: Árulkodó szemek
 
 
Varga József, a Debreceni Fotóklub tagja (és a Fotó Agóra számos hírének tudósítója) nyerte a Fiatal Magyar Fotóművészekért Alapítvány "A HÓNAP FOTÓJA" című fotópályázat márciusi fordulóját.  Az aktuális pályázati forduló címe: Manó szemmel. Ha továbblép, többet is megtudhat Varga Józsefről és megismerheti a zsüri véleményét a nyertes képről. Varga Józsefnek szívből gratulálunk.
 
 
 
Tovább...
 
Gratulálunk Horváth Katalinnak
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. március 31.
Horváth Katalin, a Debreceni Fotóklub tagja szép sikert ért el: a Digitális Fotó Magzin Portré Fotópályázatára beküldött fotója 2. helyezést ért el. Szívből gratulálunk! (Ha továbblép, a díjnyertes képet is megtekintheti.)
 
Tovább...
 
"Én és a kampány" - a Transparency International fotópályázata
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. augusztus 19.

Forrás: http://kepmutatas.hu/fotopalyazat/

 

 

 

A Transparency International korrupcióellenes civil szervezet meglehetősen érdekes, mondhatni provokatív fotópályázatot hírdet „Én és a kampány” címmel. Külön díjazzák, ha a baloldali képen látható, és a honlapjukról letölthető matrica is szerepel a képen. Kicsit több részlet a továbblépés után.

 

 

 


Tovább...
 
III. Országos Fotomarathon
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. július 19.

Image

 

Egy különleges fotópályázat, rendkívüli, versenyszerű kihívás, az Országos Fotomarathon kerül megrendezésre 2010 július 24-én. Ezúttal első ízben lesz lehetőség arra, hogy ne csak a budapestiek (vagy odautazók), hanem ki-ki saját lakóhelyén készítse el a kiírás szerint szükséges felvételeket. Részletek a továbblépést követően.

 

 

Tovább...
 
33. Nikon Nemzetközi Fotóverseny
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. július 06.
 
Forrás:  (http://www.nikon-npci.com/
 
Ezévben 33. alkalommal hírdeti meg a Nikon Corporation a Nikon Nemzetközi Fotóversenyt. 1969-es első megrendezése óta a verseny folyamatosan növelte népszerűségét; mára már több mint 320 000 fotós küldött be összesen 1 310 000-nél is több fényképet. Csak a 2008-2009-es évadban a világ 153 országából 18 000-nél is több fotós 51 000 fényképpel nevezett a versenyre.  Ezek a számok rekordnak számítanak a legtöbb országból legtöbb fotós által beküldött legtöbb pályamunka tekintetében, aminek köszönhetőn a Nikon Nemzetközi Fotóverseny a világ legnagyobb ilyen eseményévé lépett elő.
 
 
Tovább...
 
Hazai fotósok sikere kerékpáros fotókkal
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. június 30.
© Ng Hum Kean Forrás: http://cog.konaworld.com/archives/4103
Ng Hum Kean, Penang, Malaysia: Nostalgia (1. díj)
 
A Kona kerékpár-világcég ezévben harmadik alkalommal hírdette meg "Shoot the Ride" címmel nemzetközi fotópályázatát. Igaz ugyan, hogy Magyarországon sokan szeretik a kerékpározást, de semmiképpen nem vagyunk kerékpáros nagyhatalom. A kerékpáros infrastruktúra terén pedig eléggé gyengén állunk, bár az utóbbi években mintha jelentősebb, átgondolt fejlesztés indulna – érzékelhető is a hatása, az utakon egyre több túrázó kerékpárossal találkozhatunk. Fotósaink viszont a téma nemzetközi élvonalában vannak, vagy legalábbis jól ráéreztek a cég (a pályázat bírálóinak) ízlésére. A második és harmadik helyezést is magyar fotós nyerte, az utóbbit ráadásul debreceni. Bővebben (a díjnyertes képekkel) a továbblépés után.
 
 
 
Tovább...
 
Fotó és filmpályázat diákoknak
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. május 28.
Forrás: http://www.apalap.hu/_userfiles/banner/hatartalanul-forweb2.jpgAz Apáczai Közalapítvány által meghírdetett pályázatban arra keresik a választ, hogyan, mi módon látják napjainkban az Erdélybe / Felvidékre / Délvidékre / Kárpátaljára ellátogató magyarországi diákok az ott élő magyar embereket, fiatalokat, tájakat, műemlékeket, dolgokat. A pályázaton magyarországi középiskolában, szakiskolában illetve felsőoktatási intézményben tanuló diákok vehetnek részt.
 
Tovább...
 
Debrecen új arca fotópályázat amatőr fotósoknak
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. december 17.

Ha valakinek ismerősen cseng a fenti pályázati cím, nem téved. Nemrég két hírünkben is találkozhattak vele az Agórán. Ha továbblép, segítünk az eligazodásban, és megismerheti ennek a pályázatnak a részletes kiírását is.

Tovább...
 
Két pályázat: egy nemzetközi és egy debreceni
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. november 13.

A nemzetközi egy fotós táska tervezését tűzi ki, és a nyeremény igencsak csábító.

A debreceni valójában nem is pályázat, hanem bemutatkozási lehetőség: 2010. január 22-én, a Magyar Kultúra Napját Debrecen Város Önkormányzata (többek között) kortárs fotóművészek reprezentatív kiállításával kívánja megünnepelni. A kiállítás kurátora várja fiatal, a nagyközönség számára még ismeretlen alkotók műveit.

Részletek, ha tovább lép!

Tovább...
 
Debrecen nyáron fotópályázat eredménye (kiegészítve 2009. 08. 12.)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. augusztus 11.

Nem túl gyakori eset, hogy egy Debrecenben (is) működő (kereskedelmi) cég Debrecen-témájú fotópályázatot ír ki. Nemrég egy ilyenről adtunk hírt, a pályázat címe is utalt a témájára: "Debrecen nyáron". Nos, a pályázat és a beérkezett pályamunkák elbírálása lezajlott, megtörtént az eredményhírdetés is.  Többet is megtudhat, ha továbblép!

 

 

Tovább...
 
Eredmények 11 - 20 / 30
Advertisement
Advertisement
Advertisement