Főoldal arrow Hírek arrow Fotópályázatok
Fotópályázatok
"Debrecen nyáron" amatőr fotópályázat
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. július 25.

Image

 

A Debrecen Plazában működő országos elektronikai cég képviselőjének kérését teljesítem, közzéteszem pályázati felhívásukat. Figyelem: a Debrecen város szépségeit, életét bemutató digitális képek leadási határideje augusztus 5. 15:30.

 

Tovább...
 
Fotópályázat háttérképek készítésére Windows 7 operációs rendszerhez
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. június 11.

A Microsoft Magyarorszag Kft. (Microsoft Hungary) a hamarosan megjelenő új operációs rendszerük, a  Windows 7 kapcsán nyílt fotópályázatot írt ki a Windows 7 megjelenését követően egy külön csomagban bárki letölthetiő országspecifikus háttérképek elkészítésére. A pályázat részleteit a továbblépést követően ismerheti meg.

Tovább...
 
Fotópályázat az Észak-alföldi Régió fotósainak
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. március 07.

A Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtár és Művelődési Központ és a Debreceni Fotóklub 2009-ben újra meghirdeti negyedéves fotópályázatát. A pályázat célja egyrészt a Fotóklub tagjainak aktív alkotásra serkentése, másrészt új tehetségek felkutatása. A pályázaton részt vehet a Fotóklub tagjai mellett az Észak-alföldi régió minden hivatásos és amatőr fotósa öt darab fekete-fehér vagy színes fotóval, melyből egy sorozat is lehet. A sorozat egy képnek számít. A képek mérete minimum 21x30, maximum 30 x 40-es lehet, keretezve, vagy paszpartuval maximum 40x50-es lehet.

 

Tovább...
 
"A hajdúság természeti értékei" fotópályázat
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. február 05.

A Zöld Kör természetfotó-pályázatot hirdet "A HAJDÚSÁG TERMÉSZETI ÉRTÉKEI" címmel. A pályázat beídási határideje: 2009. március 10.

 

Tovább...
 
"Globális felmelegedés - a változás képei" fotópályázat
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. december 19.

Image A Reflex Környezetvédő Egyesület, a Magyar Természetvédők Szövetsége, a Győr-Moson-Sopron Megyei önkormányzat és a MEDIAWAVE Alapítvány "Globális felmelegedés - a változás képei" címmel fotó- és rövidfilm pályázatot hirdet. A kultúra, a természet múló értékeiről, egy nem várt időjárási jelenségről, vagy bármi másról készült képeken, rövidfilmeken az éghajlatváltozás helyi hatásainak bemutatását várják a szervezők.

Egy személy maximum 10 digitálisan készített fényképpel és / vagy 3 rövidfilmmel pályázhat. Fényképek esetében minőségi elvárás az 5 megapixeles méret, és a jpg vagy tif formátum. A rövidfilmek esetében elvárás a  PAL 720x576, vagy NTSC vagy HD felbontás. A filmek hossza maximum 5 perc lehet. A fenti elvárások nem kötelező jellegűek, teljesítésük a bemutatásuk feltételeit teszi egyszerűbbé.

A pályázatok benyújtási határideje 2009. február 16. A pályázat díjazási keretösszege minimum 300.000 forint. A beérkezett pályamunkákból a MEDIAWAVE Nemzetközi Film és Zenei Fesztivál '2009 eseményihez kapcsolódóan kiállítást szerveznek Győr város közterületein.

Tovább...
 
"A Föld arcai" fotópályázat
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. december 19.

A Photobooks (Rainbow-Slide Kiadó) és a Magyarországi Föld Egyesület, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) támogatásával fotópályázatot hírdet "A Föld arcai" címmel. Beadási határidő: 2009. január 16. (beérkezés).  A pályázatra kizárólag digitális technikával készült természet- és tájfotókat várnak, itthon, illetve határainkon túl élő magyar fotósoktól, elsősorban hobbifotósok jelentkezését várják. Az összesen mintegy 200.000 Ft értékben kiosztásra kerülő 11 díjon kívül a győztesek és a helyezettek számos médiamegjelenési lehetőséget kapnak. A pályázati kiírás részletei a Föld egyesület honlapján olvashatók.

 
Pályázati felhívás Nagyváradról
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. november 04.

ImageTekintettel arra, hogy a Fotó Agóra szerkesztősége a keleti országhatár közelében, Debrecenben működik, kötelességünknek érezzük az alábbi hír, és a hozzá kapcsolódó pályázati felhívás közreadását:

A nagyváradi Fotográfusok Tavirózsa Klubja (CFNO) a nagyváradi Euro Foto-Art Szövetséggel (AEFAO), megszervezi a Világban Élő Román és Magyar Fotóművészek Nemzetközi Szalonját (2009), melynek kitüntetett védnökei: Traian Băsescu, Románia elnöke és Sólyom László Magyar Köztársasági elnök.

Ha továbblép, többet is megtudhat a Román Kultúra Hete és a Magyar Kultúra Hete keretében megrendezésre kerülő  Nemzetközözi Fotószalonról, megismerheti a részvétel pályázati feltételeit és letöltheti a pályázati adatlapot.

Tovább...
 
Sport témájú fotópályázatok
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. szeptember 02.

Mindkét pályázati kiírás szimpatikus ügyet kíván szolgálni, örömömre szolgál, hogy eljutott hozzám a hírük (két különböző csatornán), így felhívhatom rájuk a FotóAgóra látogatóinak figyelmét.  Az egyik a Paralimpiai Játékokhoz kapcsolódik és a paralimpiai eszme minél szélesebb körű megismertetését célozza. A másik a 2008. szeptember 19-20-án megrendezésre kerülő III. Nagy Sportágválasztó eseményhez kapcsolódik, célkitűzése a rendezvény szellemiségét tükröző pillanatok megragadása (pl. sport és ember kapcsolata, sportág kipróbálása, élsportoló-gyerek kapcsolata, sport szépsége stb.).
A pályázatokról részletesebb információkat talál, ha továbblép.

A pályázni szándékozóknak jó fényeket!

Tovább...
 
Fotópályázat kutatásról (KIEGÉSZÍTVE 08.08. 26. 11:30)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. augusztus 26.

Bár a beadási határidő nagyon közel van (beküldési határidő 2008. szeptember 12.), a folytatásban közreadom a kutatói munka és az egyes tudományágak megismertetése és népszerűsítése érdekében, az Európai Bizottság által kiírt pályázati felhívást. Annak reményében teszem, hátha valakinek alkalmas, kész felvétel(ek)  van(nak) a birtokában, vagy frappáns ötletét a hátralevő rövid idő alatt meg tudja valósítani. A pályamunkákat nem külföldre, hanem a hazai Tempus Közalapítvány címére kell beküldeni. Három korcsoportban (kategóriában) lehet pályázni, 6 éves kortól felnőttekig!

Tovább...
 
Az állampolgári jogok országgyűlési biztosa fotópályázati felhívása
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. július 24.

ImageKedves, személyes hangvételű mailt kaptam az Állampolgári Jogok Országgyűlési Biztosa Hivatalától. Örömmel teszek eleget a Hivatal munkatársa kérésének dr. Szabó Máté országgyűlési biztos úr felhívásának alábbi közzétételével. – (a szerkesztő).

A pályázat beadásának határideje 2008. október 15. Továbblépve olvashatja a részletes pályázati felhívást .

 

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>
Eredmények 21 - 30 / 30
Advertisement
Advertisement
Advertisement