Főoldal arrow Hírek arrow Kiállítások
Kiállítások
Vencsellei István: Holló László, festőművész című kiállítása
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. július 11.
© Varga József
 
 
 
 
 
 
 
Vencsellei István életműdíjas fotóművész, a Magyar Kultúra Lovagjának: Holló László , festőművész című kiállítása nyílt meg a Debreceni Városi Könyvtár Benedek Elek Könyvtárában (Debrecen, Piac utca 68. ). Megtekinthető augusztus 3-ig, a könyvtár nyitvatartási idejében (hétfő, kedd, szerda, péntek 9:00 - 17:00 óráig, csütörtök, szombat, vasárnap zárva). A kiállításin 1967-ben, Holló László 80. születésnapja alkalmából készült felvételek válogatása látható.
A továbblépés után a megnyitón készült fotó, valamint a meghívó (6 oldal, fotókkal és irodalmi idézetekkel).
 
 
 
 
 
 
 
 
Tovább...
 
Erdély fotókon és viseleteken címmel nyílik kiállítás Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. június 07.
Részlet a kiállítás meghívójáról
 
A kiállítás megnyitására 2012. június 8-án, pénteken 17 órakor kerül sor, a Debreceni Művelődési Központ Tímárház - Kézművesek Háza kiállítóhelyen (Debrecen, Nagy Gál I. u. 6). A kiállítás megtekinthető 2012. június 8 - augusztus 31-ig, kedd - péntek 10 - 17 óráig, szombaton 10 - 14 óráig, vasárnap és hétfő szünnap. Ha továbblép, megtekintheti a kiállítás meghívóját, amelyről további információkat szerezhet a kiállításról.
 
 
Tovább...
 
Szilágyi László kiállítása Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. május 31.
Szilágyi László, a Debreceni Egyetem professzor emeritusza (Szerves Kémiai Tanszék) gyűjteményes kiállítása nyílik Debrecenben, az egyetemi főépület III. emeletén, 2012. június 5-én 15 órakor "Látószög" címmel. A meghívót a továbblépést követően tekintheti meg.
 
 
Tovább...
 
A Debreceni Fotóklub fotogram-kiállítása
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. május 09.
2012.május10-én 17 órakor nyit a Debreceni Fotóklub "Fotogram - régen és most" című kiállítása. Részletek a meghívón, a továbblépést követően.
 
 
Tovább...
 
Alkalmazott fotográfus tanulók kiállítása
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. május 09.
A debreceni Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola alkalmazott fotográfus tanulóinak kiállítása nyílik meg 2012. május 9-én 17 órakor az iskola aulájában. A további részletek a továbblépés után olvashatók, a meghívóról.
 
 
Tovább...
 
Andics Árpád kiállításai Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. május 08.
2012. májusban két kiállítása is nyílik Andics Árpád Holló László-díjas fotóművésznek, a Magyar Fotóművészek Szövetsége és a Debreceni Fotóklub tagjának. Részletek a továbblépést követően.
 
 
Tovább...
 
Asztrofotó kiállítás Debrecenben: Tájak és a csillagos ég
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. május 02.
Forrás. a kiállítás meghívója
 
Ladányi Tamás , a The World at Night nemzetközi fotóstársaság tagjának kiállítása tekinthető meg Debrecenben, a Szent József Gimnázium és Kollégium Mensarion Iskolagalériájában (Debrecen, Varga utca 2.), 2012. május 3 – június 2. között, 11-től 18 óráig. A kiállítást az alkotó nyitja meg május 3-án 16 órakor. Előtte „Tájak, csillagok, történetek – szubjektív tárlatvezetés” címmel tart előadást a Szent József-esték keretében, a Szent József Gimnáziumban, a Vasváry József-teremben (Debrecen, Szent Anna utca 17 .) Részletek a továbblépés után.


 
Tovább...
 
Endes Mihály fotókiállítása Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. március 30.
© Endes Mihály
 
 
 
 
 
Debrecenben, a DOTE Elméleti Galériájában (a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum - a Klinikák - elméleti toronyépületének földszintjén) 2012. április 1-én, vasárnap délelőtt 11 órától Endes Mihály fotográfus munkáiból nyílik tárlat, melyet dr. Endes Mihály nyit meg. Közreműködik: Gyarmati Zoltán szaxofonon és Erdei Kálmán zongorán. A tárlat április 13-ig tekinthető meg. Némi kiegészítés a továbblépést követően.
 
 
 
 
 
Tovább...
 
A Debreceni Új Fotóműhely kiállítása (kiegészítve 2012.04.05.)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. március 29.
 Forrás: a kiállítás meghívójáról
 
 
 
 
 
 
A Debreceni Új Fotóműhely kiállításának megnyitója 2012. április 3-án 17 órakor lesz a Józsai Közösségi Házban (Debrecen-Józsa, Szentgyörgyfalvi u. 9.). A kiállítás április 3 - 25. között, munkanapokon 10 - 19 óráig, szombaton 9-13 óráig tekinthető meg. A meghívó, valamint Varga József felvételei a megnyitóról a továbblépést követően.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tovább...
 
Művésztanárok kiállítása Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. március 08.
Forrás: a kiállítás meghívójárólA Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola művésztanárainak csoportos kiállítása megnyitójára kerül sor ma, 2012. március 8-án 17:00 órakor a Műterem Galériában (Debrecen, Batthyány u. 24.) Az iskolában alkalmazott fotográfus képzés is folyik, ezen tanítanak Borbély Tamás , Dr. Seres Géza és Timmer László. A meghívó illusztrációja alapján is vélhető, hogy a fotográfia is képviselteti magát. A meghívó és részletek a továbblépést követően.
 
 
Tovább...
 
Eredmények 21 - 30 / 120
Advertisement
Advertisement
Advertisement