Főoldal arrow Hírek arrow Kiállítások
Kiállítások
A Fiatal Magyar Fotóművészetért Alapítvány kiállítása
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. március 07.
Forrás: http://www.fmfa.hu/A múlt év januárban kezdte meg működését a Fiatal Magyar Fotóművészetért Alapítvány. Március óta havonta eltérő témában hírdetnek pályázatot, ezek első három helyezettjét elismert fotóművészek választják ki. Mindjárt az első hónapben debreceni fotográfus nyerte „A hónap fotója” első helyezését (természetesen ez a kép is szerepel a kiállításon). Bővebben a továbblépést követően.
 
 
Tovább...
 
Puzsár és Sepovics fotókiállítása Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. február 10.
Puzsár Viktor és Sepovics Sándor: Két világ határán című fotókiállítása megnyítójára kerül sor ma (2012. február 10-én) 17:00 órakor Debrecenben, a Vörös Oroszlán Teaházben.
A kiállítás meghívóját a továbblépést követően tekintheti meg.
 
Tovább...
 
Zoltai Károly operatőr fotókiállítása
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. január 27.
100 éves fennállását ünnepli a debreceni Apolló mozi. A jubileumi programsorozat Zoltai Károly operatőr fotókiállításának megnyitójával kezdődik.
 
Tovább...
 
Tóth István nagyváradi fotóművész kiállítása Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. január 24.
Forrás: a kiállítás meghívója
 
 
 
 
 
 
Tóth István A.FIAP nagyváradi fotóművész "Egy temető halála" című kiállítása tekinthető meg Debrecenben, 2012. január 25 - február 14. között. A meghívót a továbblépést követően tekintheti meg.
 
 
 
 
 
 
 
Tovább...
 
Seres Géza Az Isten betűje című fotókiállítása Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. január 11.
Csaknem két évvel budapesti bemutatását követően Debrecenben is megtekinthetők Dr. Seres Géza fotóművész "Illusztrációk egy Borges novellához" alcímet viselő, nemes eljárással készült, olajnyomatú fotósorozata. Meghívó és részletek a továbblépést követően.
 
Tovább...
 
A Debreceni Fotóklub soron következő kiállítása: Csendélet (kieg. 2011.12.28. és 2012.01.05.)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. december 20.
A Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtár és Művelődési Központ és a Debreceni Fotóklub tisztelettel meghívja Önt és barátait 2011. december 21-én, szerdán 16 órára a Debreceni Fotóklub "Csendélet" című kiállításának megnyitójára. Helyszín: Méliusz Központ, földszinti előadóterem (Debrecen Bem tér 19.).
Varga József fényképes beszámolója bepillantást enged a Fotóklub életébe is.
 
Tovább...
 
Magyar Ádám debreceni születésű fotóművész kiállítása Berlinben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. december 11.
Forrás: http://www.magyaradam.com/
 
 
 
 
 
A helyi napilap, a Hajdú-Bihari Napló szombati (2011. 12. 10.) számának 7. oldalán rövid hír tudatta, hogy pénteken Magyar Ádám debreceni fotográfusnak nyílt kiállítása a Berlini Collegium Hungaricumban. A három bekezdésnyi hír felkeltette az érdeklődésem, kicsit böngésztem. Ennek eredményét osztom meg az Agora látogatóival röviden,  a továbblépést követően. Innen kiindulva ismerkedési lehetőség nyílik Magyar Ádám egyéni látásmódjával, technikájával, nemzetközileg is széleskörű érdeklődésnek örvendő alkotásaival.
 
 
 
 
 
 
Tovább...
 
HORVÁTH István jubileumi életmű-kiállítása (kiegészítve 2011.12.21. és 2012.01.06.)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. december 08.
Forrás: a kiállítás meghívója
 Horváth István fotó- és képzőművész, a Magyar Fotóművészek Szövetsége tagja nem ismeretlen a Fotó Agóra látogatói előtt, 2009. tavaszán mutattuk be feleségével közös cikkben. A művészházaspár mindkét tagja, sőt lányuk, Bíbor is rendelkezik honlappal, azokon részletesen ismerkedhetünk alkotásaikkal. István éppen ma tölti be 70. életévét, amit Debrecen város az eddigi életművét összefoglaló kiállítással ünnepel. A számos műfajban, sokféle technikával és azok keverékével alkotó művész munkásságának keresztmetszete különleges élményt ígér - aligha fog csalódni, aki felkeresi. Ha továbblép, megtekintheti a kiállítás meghívóját, és később bővülő tartalmat talál.
 
Tovább...
 
Helytörténeti fotókiállítás Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. december 06.
Forrás: a kiállítás meghívója
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"Debreceni családok a 650 éves város XX - XXI. századi történetében" címmel helytörténeti kiállítás nyílik a Debreceni Városi Könyvtár Helytörténeti Fotótárában, 2011. december 7-én, szerdán, 14:30-kor. Meghívó és részletek a továbblépést követően.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tovább...
 
80 éves a Debreceni Fotóklub, rendezvények (kiegészítve 2011.12.20.)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. december 03.
Forrás: a kiállítás meghívója
Készült Aszmann Ferenc Főn szél (1940) című képének felhasználásával
A jeles évfordulót számos rendezvénnyel teszi emlékezetessé Debrecen fotográfus társadalma. A továbblépést követően olvashatja az információkat, hogy semmiről ne maradjon le. Később pedig, egészen december közepéig, ahogyan a rendezvényekre sor kerül, bővül majd a hír tartalma.
 
Tovább...
 
Eredmények 31 - 40 / 120
Advertisement
Advertisement
Advertisement