Főoldal arrow Hírek arrow Kiállítások
Kiállítások
Régifotó-kiállítás Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. február 18.
Forrás: a kiállítás meghívója
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A régi fotók kedvelői érdekes kiállítást nézhetnek meg Debrecenben, a Debreceni Egyetem kassai úti kampuszán, a Közgazdaságtudományi kar épületében (az épület a Kassai út és a Zákány utca sarkán található). A kiállítás megnyitójára, és az azt követő beszálgetésre 2011. február 19-én (szombaton) 10:30-kor kerül sor. Megtekinthető április 10-ig, hétköznap 9 - 18 óráig.A továbblépés után találja a kiállítás meghívóját, abból további részleteket tudhat meg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tovább...
 
Robert Capa fotói Debrecenben, a Kölcsey Központban (Kiegészítve 2016.12.03-án)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. január 21.
Forrás:  http://en.wikipedia.org/wiki/File:Capa,_Death_of_a_Loyalist_Soldier.jpg
Spanyol milicista halála, 1936
 
 
 
 
 
 
Debrecenbe érkezett az országjáró vándorkiállítás. A 20. század legnagyobb haditudósító fotográfusának mintegy 60 kiemelkedő alkotását tekinthetik meg az érdeklődők 2011. január 21. és március 9. között a Kölcsy Központ Bényi Árpád termében. (hétfő kivételével, naponta 11.00-19.00 óra között).
 
 
 
 
 
 
 
Tovább...
 
A Debreceni Új Fotóműhely tagjainak kiállítása Kecskemétem (KIEGÉSZÍTVE!)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. január 17.
 
 
© Kovács Matild
Kovács Matild: Kéz, harapós
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A Debreceni Új Fotóműhely tagjai Kecskeméten mutatkoznak be, Kéz(enfekvő) című kiállításukkal. Ez a fővárosi érdeklődőknek kedvező helyszín, jóval közelebb van hozzájuk, mintha a Műhely székhelyére, Debrecenbe kellene látogatniuk, hogy ismerkedjenek az izgalmas alkotásokkal. Használják ki! (természetesen a máshol lakól is.)
Ha továbblép, olvashatja a kiállítás meghívóját, és további képeket is kap a kiállított alkotásokból.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tovább...
 
Stiller Ákos kiállítása egy vörösiszap-károsult család segítésére
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. november 25.
© Stiller ÁkosA Tripont Galériában Stiller Ákos decemberben nyíló kiállításának célja, hogy közvetlen segítséget nyújtsunk azoknak, akik a legsúlyosabb veszteségeket szenvedték el az októberi vörös-sár áradatban. A  Galériában kiállított képek mindegyike megvásárolható, a képek vételárával közvetlenül a vörösiszap-katasztrófában tragikus veszteséget szenvedett Juhász családon segítenek! (A baloldali képen: Juhász Zoltán vörösiszapban megégett lábát nézi kislánya a család átmeneti albérletében, Ajkán. A család elvesztette legkisebb gyermekét, akit az anyja karjából ragadott ki az iszapáradat Kolontáron.)

Segítsünk együtt, segítsünk azoknak, akiknek a leginkább szüksége van rá!

Meghívó és részletek a továbblépés után.

Tovább...
 
H. Csongrády Márta fotókiállítása Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. október 22.

Forrás: a kiállítás meghívója

 

 

 

 

2010. október 26-án 17 órakor nyílik, és november 8-ig tekinthető meg H. Csongrády Márta újabb kiállítása Debrecenben, a Méliusz Központ  (Debrecen, Bem tér 19.) földszinti kiállítótermében. A FÜGGETLEN EMÓCIÓK című kiállítás meghívóját a továbblépés után olvashatja.

 

 

 

 

 

Tovább...
 
Multikulturalitás a mindennapokban - fotókiállítás négy országban
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. október 08.
Forrás:a kiállítás prospektusa

A Nemzetközi Visegrádi Alap támogatásával négy ország egy-egy egyeteme/főiskolája a fenti címmel írt ki pályázatot a négy intézmény hallgatói, oktatói, kutatói és dolgozói körében, hogy bemutassa a kulturális sokszínűség megnyilvánulását a hétköznapokban. A beérkezett pályaművekből érdekes vándorkiállítás anyaga állt össze, amely először a Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma (Debrecen, Böszörményi út 138.) Aulájában tekinthető meg, 2010. november 1-ig (majd sorra a többi intézményben). Részletek és ízelítő a továbblépés után.


Tovább...
 
Debrecen új arca fotókon
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. augusztus 30.

A Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete Fotótagozata és a Mliusz Központ rendezésében Debrecen új arca címmel nyílik fotókiállítás szeptember 8-án, 17 órakor a Méliusz Központban (4026 Debrecen, Bem tér 19.) A tárlatot Pajna Zoltán,Debrecen alpolgármestere, és Pecsenye Béla, a Hajdú-Bihar Megyei Építészkamara elnöke nyitja meg. Ezt követően, 17:45-től Rácz Zoltán építész "A ház a lélek tükre?", majd 18:30-tól Kocsis István Tamás fotóművész  "Épületek a fotós szubjektívjén keresztül" címmel tart előadást.

(Forrás: Hajdú-Bihari Napló)

 
Kiállítás H. Csongrády Márta fotóiból
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. augusztus 14.

Forrás: HajdúBihari Napló, 2010. augusztus 14.
Az alkotó, egy korábbi kiállításán

 

H. Csongrády Márta fotóművész fotóiból nyílik kiállítás augusztus 17-én, kedden 18 órakor Debrecenben, a Szabó Magda Kávézó és Galáriában (Piac utca 11-15), ahol szeptember 14-ig tekinthető meg. A kiállítást Erdei Sándor újságíró nyitja meg, közreműködik Nagy Beeri Szilvia (ének), és Ács Sándor (hegedű).

 

 

Tovább...
 
Megnyílt a Sportélmény Fotókiállítás
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. augusztus 05.

Forrás: Sajtóközlemény 2010. augusztus 4-én ünnepélyes keretek között nyitották meg a Sportélmény Fotókiállítást a Magyar Sport Házában, melyen a VI. Budapesti Nagy Sportágválasztó által meghirdetett fotópályázat nyertes és kiemelkedő munkáit mutatják be. A kiállítás augusztus 31-ig látható a Magyar Sport Házában, ezt követően pedig 2010. szeptember 17-18-án a VII. Budapesti Nagy Sportágválasztón tekintheti meg a közönség.

Ha továbblép, olvashatja a sajtóközleményt, és megtekintheti a díjnyertes fotókat is.

 

Tovább...
 
Volt egyszer egy gyár - a Kodaktól a Fortéig
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. július 13.
A meghívó részleteCsaknem egy évvel ezelőtt adtuk közre Vác  Város Levéltára igazgatójának kérését, felhívását, amelyben az egykori nagynevű Forte gyár történetével kapcsolatos fényképek rendelkezésre bocsátását kérte mindazoktól, akik szerették ezt a gyárat, őríznek ilyen képet. Ígéretükhöz híven az összegyűlt anyaggal kiegészített saját gyűjteményüket kiállításon mutatják be. A "három színben" megrendezésre kerülő kiállítás 2010. július 22-én 18 órakor nyitja meg kapuit. Meghívóját a továbblépés után tekintheti meg.
 
 
Tovább...
 
Eredmények 51 - 60 / 120
Advertisement
Advertisement
Advertisement