Főoldal arrow Hírek arrow Kiállítások
Kiállítások
Képeivel segítené az árvíz utáni újrakezdést Süli István debreceni fotográfus
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. július 07.

Jótékonysági árverésre bocsátja több képét a debreceni Süli István fotóművész, aki a befolyt összeget a borsodi árvíz során súlyosan megrongálódott felsőzsolcai Platthy Ida Napközi Otthonos Óvoda helyreállításához ajánlja fel.

 

Tovább...
 
Seres Géza kiállítása, ezúttal Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. június 02.
Tánc-fények címet adta Dr. Seres Géza fotóművész, az Debreceni Új Fotóműhely vezetője legújabb kiállításának, amelyet Debrecenben, az Új Inkognitó Galériában (Eötvös u. – Rákóczi u. sarok) mutat be. Meghívó és egyéb részletek a továbblépés után.
 
 
Tovább...
 
Beszélgetés a XXVIII. Magyar Sajtófotó debreceni kiállításán
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. június 01.
Forrás: http://www.sajto-foto.hu/2009/letoltes
 
A beszélgetésre szóló meghívót olvashatja, és a MÚOSZ Nagydíjas Szandelszky Béla egyik képét is megnézheti, ha továbblép!
 
 
Tovább...
 
XXVIII. Magyar Sajtófotó Kiállítás, A divat világa a fotográfiában - tegnap és ma
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. május 19.
Forrás: http://www.sajto-foto.hu/2009/letoltes
A fővárosi bemutatót követően (ahol másfél hónap alatt több mint tizenöt ezren tekintették meg) Debrecenben láthatók (2010. május 11. – június 13., Kölcsey Központ) a 2009. év legjobb sajtófotói. Ebben az évben rendkívül érdekes kísérő rendezvény is társul hozzá: a sajtó egyik izgalmas szegmense, a divatlapok fotóinak történeti és kortárs seregszemléje. Ha továbblép, részletesebben is ismerkedhet a két kiállítással, és megtudhatja a vándorkiállítás további menetrendjét.
 
 
Tovább...
 
Fotókiállításokról, utólag, a Világhálón (Kiegészítve 2010.05.28-án)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. május 18.
© Varga József
A Portré c. kiállítás megnyitóján (Varga József felvétele)
 
 
 
 
 
 
A közelmúltban – részben lustaságom, részben egyéb elfoglaltságaim okán – elmaradt néhány értesítés itt, a hírek rovatban, kiállításokról, illetve csak utólag szereztem róluk tudomást. Ha továbblép, olyan linkeket talál, amelyeket követve a Világhálón nyerhet betekintést néhány fotókiállítás anyagába.
 
 
 
 
 
 
 
 
Tovább...
 
Rózsa Zsuzsanna fotókiállítása
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. április 29.
Forrás: a kiállítás meghívójáról
 
 
 
 
 
 
2010. május 5-én nyílik Rózsa Zsuzsanna fotókiállítása a Magyar Kereskedelmi és Vemdéglátóipari Múzeum Korridor Galériájában. Ha tovább lép, megtekintheti a kiállítás meghívóját, azon minden szükséges információ megtalálható.
 
 
 
 
 
 
Tovább...
 
Seres Géza kiállítása Budapesten (utolsó kiegészítés 2012. 04. 05.)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. április 24.
Dr. Seres Géza debreceni fotóművész (a Magyar Fotóművészek Szövetsége és a A kiállítás meghívójának 1. oldalaMagyar Alkotóművészek Országos Egyesülete tagja, AFIAP (Nemzetközi Fotóművészek Szövetsége Művésze) minősítő cím birtokosa, a Debreceni Új Fotóműhely egyik alapítója, művészeti vezetője) ezúttal Budapesten mutatja be alkotó munkásságának egy szeletét (Illusztrációk egy Borges novellához   ̶  olajnyomat eljárással készült fotók), így a budapestiek is  megismerhetik közelebbről. A kiállítás a Fészek Galéria Herman termében (1073 Budapest, Kertész utca 36.) tekinthető meg 2010. május 28-ig, munkanapokon 14-19 óra között. A kiállítás megnyitója május 4-én 18 órakor lesz, megnyitja Szamódi Zsolt fotóművész, a Magyar Fotóművészek Szövetsége elnöke.
Ha továbblép, megtekintheti a kiállítás meghívóját (és elolvashatja Vitéz Ferencnek a kiállítás kapcsán írt gondolatait).
 
Tovább...
 
Horváth Katalin fotóriporter újabb kiállítása
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. április 10.
Forrás: a kiállítás meghívójáról
 
 
 
 
Kilenc hónappal ezelőtt láthattuk Horváth Katalin fotóit "Szépséges természet" című kiállításán. Újabb kiállítása 2010. április 14-én nyílik Debrecenben, a Híd Kulturális Központban (Debrecen, Miklós utca 18 .), a jelen válogatás címe "Rögzített idő". Ha tovább lép, megtekintheti a kiállítás meghívóját, a megnyitóról és a nyitvatartásról bővebb információkhoz juthat.
 
 
 
 
 
 
Tovább...
 
A Camino szíve - kiállítás Kocsis István Tamás fotóművész alkotásaiból
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. február 04.
A Camino szíve címmel Kocsis István Tamás fotóművész alkotásaiból nyílik kiállítás ma, 2010. február 4-én, csütörtökön 17 órakor a Debreceni Művelődési Központ Mű-Terem Galériájában (Debrecen, Batthyány u. 24 ). Részletek a továbblépés után.
 
Tovább...
 
Egy téma - három megközelítésben (kiegészítve 2010.01.25.)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. január 16.
Forrás: a kiállítás meghívójáról
A Keresztmetszet című kiállítás meghívójának részlete
2009. végén két hírünkben tájékoztattuk olvasóinkat fotópályázatokról, amelyek Debrecen város új arcának a fotográfia eszközeivel történő megjelenítését tűzték ki célul. Debrecen Város Önkormányzata  kortárs fotóművészek reprezentatív kiállításával kívánta megünnepelni a Magyar Kultúra Napját, a FÓRUM Debrecen pedig amatőr fotósok részére hirdetett pályázatot ugyanezen ünnepi alkalomra. Egy harmadik kezdeményezés – ugyanezzel a szándékkal – csaknem egy teljes évvel korábbi: a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének (MAOE) fotótagozata 2009 tavaszán Debrecen új arca címmel tartotta alkotótáborát a cívisvárosban (azzal a szándékkal, hogy az elkészült műveket egy év múlva rendezendő kiállításon mutassák be). A három – jelentősen különböző – alkotóközösség tagjainak munkái egyidőben kerülnek a közönség elé, ami különleges élményt ígér , izgalmas összehasonlításokra ad alkalmat. A három kiállítást összekapcsolja a közös témán kívül, hogy képanyaguk összeállításában valamilyen minőségben szerepet vállalt Máthé András 
fotóművész. Részletek a továbblépés után.
 
Tovább...
 
Eredmények 61 - 70 / 120
Advertisement
Advertisement
Advertisement