Főoldal arrow Hírek arrow Kiállítások
Kiállítások
Virágok ... fotókiállítás Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. augusztus 07.

Image

 

 

 

Virágok fotókon címmel nyílik kiállítás Debrecenben, a Méliusz központban, 2009. augusztus 12-én. A kiállítás meghívóját és további információkat talál, ha továbblép.

 

 

 

 

Tovább...
 
Horváth Katalin debreceni fotóriporter kiállítása
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. július 26.

„Szépséges természet” címmel nyílt Horváth Katalin fotóriporter kiállítása.

 

Tovább...
 
Aktfotó kiállítás a Világhálón
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. július 26.

A Szentesi Fotókör értesítése jutott el hozzám, miszerint a június 7-én Szentesen megnyitott aktfotó kiállítás anyaga megtekinthető a Világhálón. Közzéteszem, hiszen utazás nélkül bárki részesülhet (bár konzervként) a kiállítás nyújtotta élményben.

 

Tovább...
 
Az Érmellékről. A Margitai Hélios Fotóklub kiállítása Debrecenben.
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. július 25.

© Varga József

 

 

A kiállítás a Debreceni Fotóklub meghívására jött létre, a Méliusz Központban tekinthető meg (Debrecen, Bem tér 19.) augusztus 14-ig.

 

 

 

Tovább...
 
Lévai Antal fotókiállítása Hajdúnánáson
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. június 23.

© Lévai Antal
Égi fények

 

 

Hajdúböszörményi amatőr fotós első önálló kiállítása (Szívemnek kedves tájakon), immár harmadik helyszínen: a hajdúnánási Kéky Lajos Városi Művelődési Központban (június 10. – június 30.) Bízom benne, az alkotó megbocsátja jószándékú képlopásom kiállításáról tudósító weblapjáról. Ha továbblép, még néhány információhoz jut!

 

 

 

Tovább...
 
Kiegészítő információk Vencsellei István jubileumi kiállításához
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. június 15.

Május 23-án már hírül adtuk: 009.06.17. - 2009.07.31.-ig Vencsellei istván jubileumi kállítása kerül megrendezésre a debreceni Kölcsey Központ földszinti kiállítótermében (Debrecen, Hunyadi u. 1-3.). Az eredeti hírt további, a kiállítás megnyitójára és tematikájára vonatkozó információkkal bővítettük, olvashatja, ha követi a linket .

 
Tánc-Stúdió gálaműsor és fotókiállítás
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. június 11.

Egyetemi előadásom egyik volt hallgatója értesített egy érdekes rendezvényéről, a levélben közölt információkat örömmel továbbítom, az alábbiakban:

Dr. Seres Géza fotóművész négy amatőr fotóssal közösen adják annak a kiállításnak az anyagát, amely a debreceni Modern Tánc-Játék Stúdió ' Vagyok az úton - "Én vagyok az út" ' című előadásain készült fotókat fogja bemutatni. Seres Géza a stúdióval közel tíz éve van munkakapcsolatban. A kiállítás a Modern Tánc-Játék Stúdió évzáró gálaműsorán lesz megtekinthető június 20-án, szombaton, 18:00 órakor a debreceni Vasutastas Egyetértés Művelődési Központban (Debrecen, Faraktár utca 67). A műsorra a belépő várhatóan 500 Ft-ba kerül. A fotókiállítás mellett a táncműsort is ajánljuk minden fotós társunk szíves figyelmébe: az esztétikai élmény mellett remek fotóstéma is egyben.

 

Tovább...
 
Szakközépiskolások vizsgakiállítása Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. június 11.

Az utóbbi napokban-hetekben örvendetes családi esemény, azzal kapcsolatos kötelezettségeim kötötték le figyelmem (ez ugyan magánügy, de eredménye hátrányos következményt vont maga után az Agora látogatói szempontjából). Néhány, amúgy általam fontosnak ítélt hír továbbításával elmaradtam. Nem végzetesen, gyorsan közzéteszem, hiszen még aktuálisak.

Forrás: a kiállítás meghívója

A debreceni Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola végzős tanulóinak szakvizsga kiállítása tekinthető meg a debreceni Medgyessy Ferenc Emlékmúzeumban (Debrecen, Péterfia u 28.), június 28-ig (nyitva hétfő kivételével naponta 10-16 óráig).

 
Hapák József fotói a debreceni Nagytemplomban
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. június 05.

A szerző felvételeHapák József, ismert debreceni fényképész dinasztia tagja, ma az ország talán legkeresettebb mûemlék- és mûtárgyfotósa. Az utóbbi évtizedben megjelent fotóalbumainak se szeri, se száma. Fotózott Corvinákat és különbözõ kódexeket, Tisza menti templomokat, a gödöllõi kastélyt, Pannonhalmát (és természetesen Debrecet). Portrét ritkábban készít, közülük a pápát, valamint a dalai lámát ábrázoló képei híresek igazán. Rendhagyó kiállítása nyílt 2009. május 22-én a debreceni Nagytemplomban (a helyszínen kapott információ szerint június 15-ig marad e helyen).  A képek egységes szerkezetben készültek: egy-egy nagyméretű építmény (templom, templomtornyos városrész vagy templombelső) és hatalmasra felnagyított kelyhek láthatók mindegyiken. Akik nem ismerik Hapák József munkáit, a kiállítás kiváló lehetőséget kínál erre – de képeit jól ismerők és kedvelők számára is különleges élményt nyújt a szokatlanul nagyméretű képek hatása a letisztult architektúrájú református egyházi építmény szakrális terében.

 

Tovább...
 
Fotókiállítás szokatlan helyszínen
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. május 26.

2009. május 28-29-én a KLTE Baráti Kör szervezésében rendezik a III. Kerítéstárlat - Fotókiállítást a Debreceni Egyetem Botanikus Kert kerítésén. A tárlatot dr. Borbély György egyetemi tanár nyitja meg május 28-án 11 órakor. A kiállításon Tihanyi György biológiatanár, a Kós Károly Művészeti Szakképző Iskola Diószegi Sámuel Botanikus Kertjének alapítója, szakmai vezetője képeinek egy válogatását állítják ki. Ezzel a kiállítással köszöntik a 80 éves Egyetemi Botanikus Kertet.

A kiállítás megtekinthető: 2009. május 28-án 11-18 óráig, 29-én 10-18 óráig (esőnap május 29.).

 
Eredmények 81 - 90 / 120
Advertisement
Advertisement
Advertisement