Főoldal arrow Hírek arrow Fotópályázatok arrow "A hajdúság természeti értékei" fotópályázat
"A hajdúság természeti értékei" fotópályázat
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. február 05.

A Zöld Kör természetfotó-pályázatot hirdet "A HAJDÚSÁG TERMÉSZETI ÉRTÉKEI" címmel. A pályázat beídási határideje: 2009. március 10.

 

A pályázaton bárki részt vehet saját felvételével, az alábbi kategóriákban:
1) Tájkép,
2) Növény,
3) Állat,
4) Egyéb

A felvételeknek Hajdúböszörmény, Hajdúnánás vagy Hajdúdorog települések védett, vagy védendő természeti értékeit kell bemutatnia.

A legszebb felvételek egy vándorkiállítás keretében kerülnek bemutatásra a Hajdúságban. Néhány kiválasztott felvételt a szervezők kiadványokban is be kívánják mutatni – később tisztázott és egyeztetett feltételek mellett – és a legjobb felvételek készítőit díjazzák.

A felvételeket 5 tagú szakmai zsűri értékeli, amelynek eredményét 2009. április 22-én (a Föld Napján) hirdetik ki a hajdúböszörményi Sillye Gábor Művelődési Központban e célból megrendezendő ünnepség keretében.

Nevezési díj nincs!

A pályaműveket 2009.  március 10-ig kell eljuttatni (bármely formátumban, de az elektronikus változatokat preferálják) Bodai Nóra Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   önkéntes programvezető részére!

A pályaművek kapcsán minimálisan az alábbi adatok megadása szükséges: a felvétel készítőjének neve (valamint születési éve és elérhetősége), a fotó címe és készítés helyszíne.

ZÖLD KÖR – a Föld Barátai Magyarország tagja
4220 Hajdúböszörmény, Bocskai tér 2.
E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
Bővebb információ:(52) 280-038

 

Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement