Főoldal arrow Hírek arrow Kiállítások arrow "Béres csepp - az év természetfotósa 2008" kiállítás Debrecenben
"Béres csepp - az év természetfotósa 2008" kiállítás Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. április 24.

Forrás: a kiállítás meghívója részletei

 

A méltán világhírű magyar természetfotográfia utolsó éves seregszemléje "termésének" legjavát bemutató vándorkiállítás Debrecenben. Megtekinthető május 7-ig hétköznapokon 12.00 - 17.00 óráig az Újkerti Nevelési Központban (más néven Újkerti Közössági Ház, Debrecen, Jerikó u. 17-19) található Újkerti Galériában. A kiállítás meghívóját megtekintheti itt.

A 2008. Év Természetfotósa: Máté Bence
Az Év Ifjú Természetfotósa: Túrós Balázs
A 2008. Év Termáészetfotója:
                                Selmeczy Dániel: Úszva

Kérem, akik a kiállítás megtekintését tervezik, és a rendezéshez, szervezéshez, lebonyolításhoz közük van, olvassák el a folytatást!

 

A vándorkiállítás debreceni helyszínéül már 2008-ban is az Újkerti Közösségi Házat választották. Ennek nyitavatartási ideje enyhén szólva tréfás: hétköznapokon 12 - 17 óráig (szigorúan munkaidőben, amikor nem minden érdeklődőnek áll módjában kiállításra menni). Esti órákban, továbbá szombaton és vasárnap zárva. Ráadásul ma (április 24-én, pénteken) már 16 órakor zárva találtam!

Javaslom a kiállítás szervezőinek, hogy az ország évente megrendezésre kerülő, jelentős kiállítása helyszínéül a jövőben arra alkalmasabb intézményt keressenek, ahol nagyobb nyilvánosságot élvezhet -  ez az anyag méltóbb teret, bemutatást érdemel. Debrecen kulturális intézményrendszere elég gazdag (tessék  pl, ezen a portálon átlapozni a kiállítási híreket, de azok bemutató helyein kívül is vannak bőséggel), bizonnyal sikerül (ha igénylik, magam is szívesen segítek a keresésben).

Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement