Főoldal arrow Hírek arrow Fotópályázatok arrow Fotópályázat háttérképek készítésére Windows 7 operációs rendszerhez
Fotópályázat háttérképek készítésére Windows 7 operációs rendszerhez
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. június 11.

A Microsoft Magyarorszag Kft. (Microsoft Hungary) a hamarosan megjelenő új operációs rendszerük, a  Windows 7 kapcsán nyílt fotópályázatot írt ki a Windows 7 megjelenését követően egy külön csomagban bárki letölthetiő országspecifikus háttérképek elkészítésére. A pályázat részleteit a továbblépést követően ismerheti meg.

A pályázatról a cég PR menedzsere, Tóth Gábor e-mailben értesített, amelyet a Fotó Agóra látogatóinak tájékoztatására e helyen közreadok:

Kedves Fotós Kollégák!

Ezúton szeretném a hamarosan megjelenő új operációs rendszerünk, a  Windows 7 kapcsán meghirdetett fotópályázatunkat figyelmetekbe ajánlani!

A Windows 7 megjelenését követően egy külön csomagban bárki letöltheti majd az országspecifikus háttérképeket, köztük a Magyarországon készült fotókat is. Ezen fényképek elkészítésére nyílt fotópályázatot írtunk ki: szeretnénk bárkinek megadni a lehetőséget, hogy benevezze fotóját, amely hazánk legérdekesebb, legjellegzetesebb táját, épületét ábrázolja.

A pályázatot két kategóriában hirdetjük meg: felnőtt és ifjúsági kategóriákban. A pályamunkák beérkezési határideje 2009. július 31.

A pályázókat kategóriánként külön díjazzuk. Az első helyezett mindkét kategóriában egy-egy notebookot, egy magyar nyelvű Windows 7 operációs rendszert, valamint egy Expression Media fotókatalogizáló programot vihet haza. A második helyezett egy Xbox360 játékkonzolt, egy magyar nyelvű Windows 7 operációs rendszert, és egy Expression Media fotókatalogizáló programot nyerhet. (A Windows 7 csomagokat a megjelenést követően adjuk át a szerencsés nyerteseknek.) A további tíz legjobb kép beküldőjét Microsoft ajándékcsomaggal jutalmazzuk.

Az első öt legjobb fotó készítője ezen kívül meghívást nyer az őszi, budapesti Windows 7 bemutató rendezvényre, ahol alkotásaik nyomtatásban is kiállításra kerülnek.

A pályázat részletei itt olvashatók: www.microsoft.hu/fotopalyazat<http://www.microsoft.hu/fotopalyazat>

üdvözlettel

Tóth Gábor  PR Manager, Microsoft Hungary - Entertainment & Devices Division, Windows7

 

A pályázat a képekkel kapcsolatban - érthetően - szigorú technikai, formai és tartalmi követelményeket fogalmaz meg. Minden pályázni kívánó fotográfusnak nyomatékosan felhívom a figyelmét, hogy gondosan tanulmányozza a részletes pályázati kiírást, és az onnan elérhető további kiegészítő információkat!

A pályázatra készülőknek jó fényeket kívánok!

 

Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement