Főoldal arrow Hírek arrow Kiállítások arrow Tánc-Stúdió gálaműsor és fotókiállítás
Tánc-Stúdió gálaműsor és fotókiállítás
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2009. június 11.

Egyetemi előadásom egyik volt hallgatója értesített egy érdekes rendezvényéről, a levélben közölt információkat örömmel továbbítom, az alábbiakban:

Dr. Seres Géza fotóművész négy amatőr fotóssal közösen adják annak a kiállításnak az anyagát, amely a debreceni Modern Tánc-Játék Stúdió ' Vagyok az úton - "Én vagyok az út" ' című előadásain készült fotókat fogja bemutatni. Seres Géza a stúdióval közel tíz éve van munkakapcsolatban. A kiállítás a Modern Tánc-Játék Stúdió évzáró gálaműsorán lesz megtekinthető június 20-án, szombaton, 18:00 órakor a debreceni Vasutastas Egyetértés Művelődési Központban (Debrecen, Faraktár utca 67). A műsorra a belépő várhatóan 500 Ft-ba kerül. A fotókiállítás mellett a táncműsort is ajánljuk minden fotós társunk szíves figyelmébe: az esztétikai élmény mellett remek fotóstéma is egyben.

 

A kiállításon volt hallgatóm is szerepel képeivel, tánc-fotózás támában első próbálkozásaival. A (szimpadi) tánc-fotó számos hivatásos fotográfus, fotóművész kedvenc témája, egyértelműen komoly kihívás (technikailag is, az általában nem feltétlenül elégséges megvilágítás mellett a gyakran igencsak gyors mozgás miatt), ezért egyes profik - ha tehetik - stúdiójukba invitálják a táncos(oka)t, hogy ldeálís fényviszonyok mellett dolgozhassanak. Kezdőknek ez az alkalom akár az első próbálkozás is lehet, a bemutatásra kerülő képek pedig tanulságosak.

Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement