Főoldal arrow Háztáji arrow Portálforgalom arrow Félmilliomodik oldalletöltés!
Félmilliomodik oldalletöltés!
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. június 24.

Ma (2010. június 24-én) hajnalban megtörtént a félmilliomodik oldalletöltés a Fotó Agóráról! Figyelembe véve, hogy a portál címét 2008. február 14-én hoztuk nyilvánosságra, ehhez kevesebb, mint két és fél évre (pontosabban nagyjából 28,5 hónapra) volt szükség. Néhány, ennek kapcsán felvetődő gondolat a továbblépés után.

A portál forgalmának alakulását az eddig megélt 28 hónapja során a gördülő statisztikát bemutató oldalunkon tekintheti meg. Amint ott látható (figyelembe véve a jelen hónap eddigi adatait is, extrapolálva a hátralevő egy hétre), az utóbbi fél és során havonta átlagosan 25.000 oldalletöltés történt. Erre alapozva, némi óvatos derűlátással abban bízhatunk, hogy a következő félmillió oldalletöltéshez már „csak” 20 hónapra lesz szükség. Köszönthetjük-e az egymilliomodik oldalt letöltő látogatót a négy éves évfordulónk körül, 2012. februárban? Meglátjuk.

Az egyes oldalakat letöltő látogatók számunkra ismeretlenek, már csak ezért sem tudjuk megajándékozni a félmilliomodik oldal letöltőjét. De az egymilliomodik oldalletöltésig még várhatóan van jó másfél évünk! Addig igyekszünk kitalálni valamit.

Azt viszont megtehetjük, és tesszük is, hogy ezúttal is őszinte köszönetet mondjunk minden kedves látogatónknak, érdeklődőséért. Reméljük, a továbbiakban is találnak hasznos információkat, érdekes olvasnivalót az Agórán! Kérjük, írják meg észrevételeiket, javaslataikat akár bármely (pl. a jelen) cikkünkhöz hozzászólásként, akár e-mailben: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   címre.

 

Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement