Főoldal arrow Hírek arrow Fotótanfolyamok arrow Fotós tábor Bugacon - 20 % kedvezménnyel!
Fotós tábor Bugacon - 20 % kedvezménnyel!
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. július 25.

A TerepSzemle Stúdió idén harmadik alkalommal rendezi meg Bugacon a fotós táborát (2010. augusztus 9-15. között). A tábor szervezői között ott vannak a Debreceni Fotóklub tagjai, Veres Hajnalka és Konyhás István (programvezető) is. A szervezők a Fotó Agóra regisztrált felhasználóinak 20% kedvezményt biztosítanak a részvételi díjból!

Konyhás István jelentős fotós tapasztalatai, valamint a természetvédelem, környezetvédelem területén folytatott felsőfokú tanulmányai birtokában elsősorban olyan fotós túrákat szervez, amelyek célja különleges természeti értékek felkeresése, fotózása. 

A Csemete bugaci oktatóközpontjában, a nyári táborok  helyszíne biztosította lehetőségeket eddig is igyekeztek maximálisan kihasználni, így a természet csodáinak megörökítése valószínűleg a harmadik nyári tábor során sem marad el, de a fő téma a riport- és eseményfotózás lesz. A részvételi díj nem változott, teljes ellátással idén is 24 000 Ft lesz (ebből kapnak 20 % kedvezményt a Fotó Agóra regisztrált felhasználói). A jelentkezési lap letölthető innen, a tábor tematikája pedig itt tekinthető meg.

Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement