Főoldal
Háztáji
Hírek
Cikkek
Fényképezőgép múzeum
Keresés
Fórum
KépFórum
Adna - Venne
Linkek
Cikkek rovat
Hircsatorna
Kapcsolódó anyagok
Főoldal
A Fotó Agóra forgalmi statisztikája 2011. augusztusig
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. szeptember 05.
A Fotó Agóra forgalmát legutóbb bő egy évvel ezelőtt, 2010 májussal bezárólag mutattuk be, ideje frissíteni a gördülő statisztikát. Az egy évvel ezelőtt megfigyelt friss tendencia tartósnak mutatkozik: 2010. januárjában minden forgalmi mutató szinte ugrásszerűen megnőtt, és a megemelkedett szinten immár 20 hónapja (némi statisztikus ingadozással) stabilnak mondható Az utóbbi 20 hónapban (2010. január óta) az egyedileg azonosítható látogatók száma havonta átlag 2365, naponta 131 volt, a látogatók havonta átlag 7105, naponta átlag 234 látogatást tettek. Az oldalletöltések száma ebben az időszakban  havonta átlag 27001, naponta átlag 888. Végezetül a két szokásos, összesített adat: 2011. augusztus 31-ével bezárólag látogatóink a Fotó Agóra fennállása (2008. február 14.) óta összesen 266.871 látogatás során 894.267 oldalt töltöttek le. Végezetül egy előrejelzés: az egymilliomodik oldalletöltés a 2011. év utolsó, vagy a 2012. év első napjaira várható.  A statisztikai adatok tendenciáját részletesebben megismerheti, ha továbblép.
 
 
Definíciók:
 
Látogató: a vizsgált időszakban abszolút egyediként azonosított látogató a portálon (IP-cím/hosztnév alapján).
Látogatás: egy látogató megszakítás nélküli tartózkodása a portál oldalain (kilépésig, vagy időtúllépésig).
Oldalletöltés: a portál megtekintett egyedi oldala.
 
Napi átlag: Látogató esetén a vizsgált időszakban naponta azonosított egyedi látogatók számának átlaga, Látogatás és Oldalletöltés esetén a vizsgált időszakban összesen azonosított adat osztva az időszakban levő napok számával.

Továbbra is bemutatjuk a forgalmi adatokat táblázatos és grafikus formában is. A túl hosszúra nyúlt táblázatot két részre bontottuk: az első rész az előző alkalommal már bemutatott táblázat, 2010 . májussal bezárólag mutatja az adatokat, a második pedig (némi átfedéssel) az utolsó 20 hónapot, azaz 2010. januártól 2011. augusztusig.
 
Webalizer adatai alapján
 
Webalizer adatai alapján
 
Webalizer adatai alapján
 
Webalizer adatai alapján
 
 
Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement