Főoldal arrow Hírek arrow Fotópályázatok arrow Nikon-Explorer fotópályázat
Nikon-Explorer fotópályázat
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. szeptember 14.
Image
 
 
 
 
 
A The Explorer magazin a Nikonnal közösen fotópályázatot hírdet a sokszínű kultúra bemutatásának témakörében, amatőr- és hobbifotósoknak. Jelentős pályadíj a közönségszavazatok alapján, publikálási lehetőség illusztris tagokból álló zsüri döntése szerint. A szavazók között is díjat sorsolnak.

Részletek a továbblépést követően.
 
 
 
 
 
 
Elindult az év egyik legnagyobb fotópályázata!

A The Explorer magazin stratégiai partnerével, a Nikon-nal közös fotópályázatot hirdet a The Explorer Facebook közösségi oldalán.
A pályázat témaköre: a sokszínű kultúra. Olyan fotókat várunk, melyek megragadják a klasszikus értékeket őrző, régi hagyományokból építkező kultúrák lényegét.

A pályázatra amatőr és hobbifotósok jelentkezését várjuk. A képek beküldési határideje: november 14. 12 óra, szavazni pedig november 21-ig, 12 óráig lehet.

A pályázati munkák a www.facebook.com/explorerworld oldalon tekinthetők meg, és itt lehet a fotókra szavazni is. Bárki szavazhat! A legtöbb szavazatot kapott kép készítőjének díja egy Nikon D90-es fényképezőgép 18-105 utazó zoom objektívvel, a szavazók között pedig egy iPad 2-t sorsolunk ki.

Image

A The Explorer magazin szakmai különdíjat is hirdet: a Juhász Balázs, Németh Péter és Radisics Milán alkotta zsűri által legjobbnak ítélt képek szakmai értékelést, valamint bemutatkozási lehetőséget kapnak a The Explorer magazin 2011. december-januári számában.

A pályázat részletes kiírása a www.facebook.com/explorerworld oldalon olvasható.


Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement