Főoldal
Háztáji
Hírek
Cikkek
Fényképezőgép múzeum
Keresés
Fórum
KépFórum
Adna - Venne
Linkek
Cikkek rovat
Hircsatorna
Kapcsolódó anyagok
Főoldal
Gazdára talált a "milliós" ajándék
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. november 03.
Végül mégis gazdája van az egymilliomodik oldal letöltőjének szánt ajándéknak. Ha tovább lép, megismerheti a pályázót, söt egyik fotóját is. Érdemes!
 
 
Néhány nappal a meghosszabbított pályázati határidő lejártát követően futott be Tomán János pályázata (már elég régen, de közben "házon kívül" voltam).  A késés ellenére megkapta a kitűzött ajándékot, Őt tekintem az egymilliomodik oldal hivatalos letöltőjének.
 
János számomra nem ismeretlen (és Ő sem "új fiú" a FotoAgorán). Egyetemi előadásom első évfolyamának (a 2007/08 tanév őszi szemeszterében) egyik legaktívabb hallgatója volt, és (a tananyag első változatából) természetesen jeles eredménnyel vizsgázott (az egyik legmagasabb pontszámmal). Akkor alapképzésben (BSc) vett részt a Debreceni Egyetemen, fizika szakon. Jelenleg ugyanott anyagtudományi mesterképzés hallgatója, illetve hosszabb ösztöndíj birtokában Belgiumban tanul.
 
Fotózás terén leginkább az analóg (filmes), fekete-fehér technikával dolgozik, kedvenc témája a szinpadi tánc. Tanulmányai és fotós hobbija mellett a fotózás technikai oldala is intenzíven foglalkoztatja, talán később is találozhatnak Vele az Agóra látogatói. Egyelőre mutatóban egy fotóját ajánlom szíves figyelmükbe.
 
© Tomán János
 
Továbbra sem hagy nyugodni a tény, hogy meglehetősen kevés számú (!) pályázó akadt a "milliós" ajándékra. A mai napig (2011. 11. 03.17:50) az ajándékot kilátásba helyező cikk a publikálásától számított bő másfél hónap elteltével 2770 letöltéssel a 19. legnépszerűbb cikk az Agórán (ennél többször - egyetlen, 2009. májusban publikált cikk kivételével - csupa 2008-ban publikált cikket töltöttek le). Nem figyeltem, de a publikálást követő egy-két hónapban talán még egyetlen cikk sem volt ilyen népszerű. Lehet, hogy sokakat az tartott vissza a pályázástól, hogy nem akarták az ajándékot ingyen elfogadni? No, ezen segíthetünk: foglalkoztat a gondolat, hogy megteremtem a Tananyag-CD (vagy letöltése) szerény térítési díj ellenében történő forgalmazásának lehetőségeit. Vajjon erre lenne igény? Ha igen milyen áron? (tekintsék ezt felhívásnak, közvélemény-kutatásra - Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges )
Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement