Főoldal arrow Hírek arrow Fotótanfolyamok arrow Kiváló fotótanfolyamok Debrecenben
Kiváló fotótanfolyamok Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. november 04.
© Tri Lite StudióA közelmúltban két hírben is foglalkoztunk a TriLite Stúdió szervezésében "Őszi fények" címmel megrendezett fotós fesztivállal. A fesztivál kiváló rendezvénynek bizonyult, a Stúdió pedig Kelet-Magyarországon egyedülálló, rendkívül szinvonalas kezdeményezés, vállalkozás. A napokban a Stúdió e-mailben értesítette mindazokat, akikkel eddig kapcsolatba került, a 2011. novemberben és decemberben tartandó fotós tanfolyamaikról. Amit eddig megismertem a TriLite tevékenységéből, megalapozza azon véleményem, hogy bizonnyal ezek a tanfolyamok is szinvonalasak, hasznosak lesznek. Ha továbblép, olvashatja a Studió körlevelét.
 
 
Novemberben és decemberben fotótanfolyamot indítunk Kelet-Magyarország legnagyobb fotó stúdiójában, kezdőnek és haladóknak. Várunk szeretettel november 8-án az első alkalomra!

Jó fotó készítésének alapjai 6x3 óra
Haladó fotózás 6x3óra

A tanfolyamra jelentkezők ingyen részt vehetnek a tanfolyam alatt a workshopokon és a befejezés után kapnak egy ingyenes gyakorlási lehetőséget.

A jó fotó készítésének alapjai (alap tanfolyam) 6x3 óra

Olyanokat várunk akik szeretnék megtanulni a fotózás elméleti és gyakorlati alapjait. Akik még többet akarnak megtudni a gépük használatának rejtelmeiről, nem elégednek meg az internet és a könyvek által nyújtott elméleti tudással, inkább tapasztalt oktatók mellett szeretnék gyakorlatban kipróbálni magukat és a gépüket egy-egy alkalommal profi körülmények között is.

40.000 Ft+áfa/fő

Haladó fotózás 6x3óra

Olyanokat várunk akik már sok jó fotót készítettek, mindenki dicséri fotóit, esetleg pályázatokon indult, mégis szeretne gyakorlati tapasztalatokat szerezni, elmélyíteni ismereteit. Nálunk a gyakorlat-orientált tanfolyamunkon a helye, ahol nemcsak fotózhat, de képeit ki is értékeljük.

50.000 Ft+áfa/fő

Oktatási rendszerünk bizonyos keretek között rugalmas, ezért kérjük, jelezzék melyik nap lenne az Ön számára a legalkalmasabb.
Tervezett időpontok: Kedden 17-20.00 és Szombaton 9-12.00

A tanfolyamra jelentkezők ingyen részt vehetnek a tanfolyam alatt a workshopokon és a befejezés után kapnak egy ingyenes gyakorlási lehetőséget.

További információ: http://www.facebook.com/trilite
Jelentkezés: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

üdv. Borbély Tamás, Fejes Márton
 
© Tri Lite Studió
 
Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement