Főoldal arrow Hírek arrow Egyéb hírek arrow Karácsonyi ajándék-előzetes, csak holnap délután (FONTOS kieg. 2011.12.11)
Karácsonyi ajándék-előzetes, csak holnap délután (FONTOS kieg. 2011.12.11)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. december 10.

Forrás: http://www.serengeti-wildlife.com/wildlife_buch_englisch.php

Nem tőlem! Én csak rábukkantam, továbbadom. Lépjen tovább, megéri!

 

FONTOS KIEGÉSZÍTÉS! 2011. 12. 11. 18:30 
aHOGY SEJTENI LEHETETT, A SZERVER TÚLTERHELT, SZINTE LEHETETLEN ELÉRNI, LETÖLTENI. éN KB 5 ÓRÁN ÁT SZINTE FOLYAMATOSAN PRÓBÁLKOZTAM, EREDMÉNYTELENÜL (A MAXIMUM AMIT ELÉRTEM, HOGY MEGTUDTAN A PDF-FÁJL KÖZVETLEN LINKJÉT ( http://www.serengeti-wildlife.com/download/121276801/Wildlife+Photography.pdf ), DE LETÖLTENEM MÁR NEM SIKERÜLT. A DPREVIEW PORTÁLON HOZZÁSZÓLÓK UGYANEZT PANASZOLJÁK. VISZONT OTT AZ EGYIK HOZZÁSZÓLÓ ÍRT EGY ALTERNAZÍV LETÖLTÉST, ARRÓL NEKEM AZONNAL INDULT ÉS 3 PERV ALATT A GÉPEMEN VOLT A 13,3 mb MÉRETŰ PDF FÁJL (KITŰNŐ KÖNYV!). PRÓBÁLJA MINDENKI EZEN A CÍMEN: https://rapidshare.com/files/3821758597/Wildlife_Photography.pdf (AKI NEM TUD ANGOLUL: A MEGJELENŐ 4 HASÁBBÓL A HARMADIKBAN A ZÖLD DOWNLOAD GOMB MEGNYOMÁSÁRA INDUL A LETÖLTÉS. sOK SIKERT!

 

 
Ma (2011. 12. 10-én) délelőtt bukkantam rá a dpreview portálon  a szenzációs hírre: „Free download of Wildlife Photography e-book: Sunday Dec 11th”, azaz talán: „A Vadállat fényképezés című e-könyv, ingyen letölthető december 11-én, vasárnap”. És ahol ezt tényleg megteheti bárki, a szerző Uwe Skrzypczak honlapja
 
Forrás: http://www.serengeti-wildlife.com/wildlife_buch_englisch.php
 
A könyv teljes címe: 'Wildlife photography: On Safari with Your DSLR: Equipment, Techniques, Workflow' Az angol nyelvű változat középeurópai idő szerint holnap, 2011. decenber 11-én délután 12:01 – 23:59 közötti 12 óra hosszúságú időtartamban tölthető le, teljesen ingyen. A német nyelvű változat pontosan egy hét múlva lesz elérhető.

A letöltés helyén néhány figyelemfelkeltő méltatás is olvasható a könyvről, formális, részletesebb bemutatása pedig a kiadó honlapján ismerhető meg. Tartalmáról itt csak egy mondatban: Két témát, ha úgy tetszik műfajt valósít meg egyetlen könyvben – a vadállatok fényképezésének kiváló tankönyve, de a több száz káprázatos fényképnek köszönhetően egyúttal látványos fotóalbum is  (terjedelme 240 oldal, 1. kiadása 201. júniusban jelent meg, a nyomtatott könyv ára $39.95 ).

Nem is fokozom tovább az érdeklődést – akit érdekel, jegyezze fel előjegyzései közé a holnap délutánra (lehet, hogy zsúfolt lesz a szerver – türelem)! Ez a figyelemfelkeltő hír szerény előzetes karácsonyi ajándékom (a  szerzö szavaival élve) „köszönettel barátaimnak és (a FotoAgora) látogatóinak”.
 
Forrás: http://www.rockynook.com/books/155.html
 
Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement