Főoldal arrow Hírek arrow Fotópályázatok arrow Fotópályázat: Négy évszak a Balatonon
Fotópályázat: Négy évszak a Balatonon
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. január 18.

Bánki Károly, a címben szereplő fotópályázat szervezője a továbblépést követően olvasható információkat juttata el hozzám. Örömmel teszek eleget kérésének, közreadom felhívásukat.

„Négy évszak a Balatonon” címmel 2012. január 17-től amatőr fotópályázatot indít a Balaton rajongóit egy helyre összegyűjtő Balatoniwiw közösségi oldal (www.balatoniwiw.hu).
Célunk: a mindig más színét mutató ezerarcú tó, illetve ismert vagy felfedezésre váró turisztikai desztinációinak bemutatása, valamint felhívni a figyelmet arra, hogy időjárástól függetlenül a térség számos kincset rejt a tartalmas kikapcsolódáshoz.

Pályázati feltételek:

A fotópályázaton való részvétel nincs sem életkorhoz, lakóhelyhez, sem műfajhoz kötve, várjuk Balatoniwiw tag fiatalok és idősek, régi és új, fekete-fehér és színes digitális fotóit, melyek témája a négy évszak (tavasz, nyár, ősz, tél) a Balatonon.  Ezen belül tájképeket, épületeket, eseményeket, személyeket ábrázoló fotókat egyaránt várunk.

A pályázatra csak digitális fotókat fogadunk. A feltöltés elektronikus úton történik 2012. január 17. és február 29. között a www.balatoniwiw.hu oldalon,  az évszak és a kép címének megjelölésével.  Személyenként és évszakonként (tavasz, nyár, ősz, tél) 10-10 fényképet fogadunk.
A pályázatra csak olyan képek nevezhetők be, amelyeket a pályázó maga készített.
A pályázatra csak Balatoniwiw tagok pályamunkáit fogadjuk el.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a Balatoniwiw a beküldött képek között jogosult szelektálni, így a témához, szemléletmódhoz nem illeszkedő képek nem kerülnek beválasztásra a pályamunkák közé, különös tekintettel a pornográf vagy 18+ tartalmakra.

Díjazás:


A 3-3 legjobb fotót évszakonként, tehát összesen 12 fotót kb. 5000.- Ft értékű balatoni termékekből és szolgáltatásokból összeállított ajándékcsomaggal díjazzuk. Az évszakok 1. helyezett pályamunkái versenybe szállnak a fődíjért. 

Fődíj:  családi hosszú hétvége teljesen komfortos saját apartmanban a tihanyi Csátó Vendégházban (3 éjszaka 4 fő részére) (Info: www.csato.hu , Tel: 20/9516-022). A nyereményt 2011. április 30-ig lehet felhasználni, előzetes egyeztetést követően.

Az évszakonként 1-10. helyezést elért pályamunkákat kihirdetjük a www.balatoniwiw.hu oldalon és amennyiben a szerző rendelkezésre bocsátja, nyomtatott formában fotókiállításon is bemutatásra kerülnek, melynek helyszíne és időpontja a későbbiekben kerül kihirdetésre.
A díjak odaítéléséről a felkért amatőr és szakmai grémium alkotta zsűri dönt. A pályázó elfogadja, hogy a zsűri döntése végleges és nem megfellebbezhető.

Személyeket is ábrázoló fényképek esetén a pályázó köteles szavatolni, hogy a fényképen megjelentetett személyek a képük, arcuk, illetve környezetük publikálásához kifejezetten hozzájárultak, illetve, hogy a fotók egyébként más személyiségi jogait nem sértik. A beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.
 

Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement