Főoldal
Háztáji
Hírek
Cikkek
Fényképezőgép múzeum
Keresés
Fórum
KépFórum
Adna - Venne
Linkek
Cikkek rovat
Hircsatorna
Kapcsolódó anyagok
Főoldal
NIKON - Az Év Esküvőfotósa 2012 pályázat
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. január 19.

Image

Ismét kérés érkezett hozzám egy pályázati felhívás közzétételére. Buknicz Timea a címben szereplő fotópályázatot ajánlotta figyelmembe, örömmel teszek eleget kérésének. A pályázati felhívás a továbblépést követően olvasható.

 

 

A palyazat oldala: http://palyazat.pillanart.hu/

NIKON – Az Év Esküvőfotósa 2012 pályázat

Az esküvői fotográfiát újszerű látásmódban, kreatívan művelő fotográfusok részére a PILLANART Magyar Esküvőfotósok Egyesülete fotópályázatot hirdet. A pályázat célja, hogy az alkotók bemutatkozási lehetőségén túl formálja a társadalom szemléletét, esztétikai értékítéletét.

A pályázaton legeredményesebben szereplő pályázó az „Év Esküvőfotósa” címet nyeri el.

A pályázat nyílt, amin minden olyan magyar állampolgár részt vehet, aki elfogadja a pályázati feltételeket. A képeknek 2011. január 1. és 2011. december 31. között kellett készülniük. A zsűri ennek ellenőrzésére bekérheti az eredeti, módosítatlan képet (tehát csak olyan képekkel lehet nevezni, amelyeknek ez rendelkezésre áll.) A pályaművek kizárólag digitális formában, a http://palyazat.pillanart.hu  címen történt regisztrálás után tölthetők fel.

NÉGY KATEGÓRIÁBAN lehet képeket küldeni:
1. Az átalakulás varázsa Ebbe a kategóriába olyan fotók nevezhetők, amelyek tipikusan az esküvői készülődés alkalmával készíthetők: fodrász, sminkelés, ruha, öltözködés, ékszerek, kiegészítők, stb.
2. Igen Ide nevezhetők azok a képek, amik az esküvői szertartásokon (egyházi, polgári) vagy azokkal kapcsolatosan készültek: szertartás, rizsszórás, gratuláció, csokordobás, stb.
3. Kreatív portrék A kategóriába olyan, a párról készült – vagy őket egyénileg bemutató – képeket lehet beküldeni, ami kreatív helyszíneken, világításban, szituációkban ábrázolják őket. Ide tartoznak azok a kreatív portrék is, amelyek nem az esküvő napján, de valós párokról készültek, valamint kreatív csoportképek is ide nevezhetők.
4. A buli Az esküvői vacsorán és az azt követő partin készült képeket lehet ebbe a kategóriába nevezni: vacsora, köszöntők, játék, nyitótánc, tortavágás, menyasszonytánc, buli, stb.

A pályázatra korlátlan számú kép küldhető.

NEVEZÉSI DÍJ: ÁFÁ-val együtt, bruttó 500 Ft képenként, ami átutalható a PILLANART Magyar Esküvőfotósok Egyesülete 11732181-20038485 bankszámlájára (OTP Bank). A nevezési lap kitöltése után kérjük befizetni, de legkésőbb 2012. február 13. 24-óráig, a nevezési határidő végéig. Befizethető banki átutalással elektronikusan, vagy bármilyen bankfiókban. Az átutalás, vagy a befizetés megjegyzési rovatában fel kell tüntetni: „Az Év Esküvőfotósa nevezési díj” és a pályázó azonosító számát, amely a honlap saját adatok menüjében található (Azonosító néven), ugyanitt ki kell tölteni, hogy az ÁFÁ-s számlát milyen névre, címre állítsák ki. A pályázaton való részvétel a nevezési díj befizetésével válik érvényessé.

DÍJAK: Fődíj: Nikon 1 V1 váz + NIKKOR 10-30 mm f/3.5-5.6 VR + 10 mm f/2.8 objektív
A díjak összértéke közel egymillió forint, a díjazottak tárgyjutalomban részesülnek. A kiíró és támogatói a pályazat négy kategóriájában az első három helyezett fotót díjazzák és közönségdíjat adnak ki, a legkiemelkedőbb kollekcióval szereplő pályázó pedig az Év Esküvőfotósa fődíjat nyeri el.

ZSŰRIZÉS:
A pályamunkákat a kiíró által felkért neves fotós szakemberek bírálják el:
Barakonyi Szabolcs az Index fotóriportere
Baricz Kati fotóművész
Studinger András cinematográfus
Szabó Zoltán fotográfus
Vancsó Zoltán fotográfus

Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement