Főoldal
Háztáji
Hírek
Cikkek
Fényképezőgép múzeum
Keresés
Fórum
KépFórum
Adna - Venne
Linkek
Cikkek rovat
Hircsatorna
Kapcsolódó anyagok
Főoldal
A Fiatal Magyar Fotóművészetért Alapítvány kiállítása
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. március 07.
Forrás: http://www.fmfa.hu/A múlt év januárban kezdte meg működését a Fiatal Magyar Fotóművészetért Alapítvány. Március óta havonta eltérő témában hírdetnek pályázatot, ezek első három helyezettjét elismert fotóművészek választják ki. Mindjárt az első hónapben debreceni fotográfus nyerte „A hónap fotója” első helyezését (természetesen ez a kép is szerepel a kiállításon). Bővebben a továbblépést követően.
 
 
 
© Varga József
 
A Fiatal Magyar Fotóművészetért Alapítvány januárban kezdte meg működését abból a célból, hogy a fiatal magyar tehetséges fotósokat támogassa és az általuk készített művészi alkotásokat bemutassa a társadalom szélesebb rétegei felé. Márciusban útjára indították a havi rendszerességgel, eltérő témában megrendezésre kerülő fotópályázatunkat.  A kuratóriumi tagok által az adott hónapban a legjobbnak ítélt első három alkotás „A hónap képe” cím kitüntetést kapja. A pályázókkal készített rövid interjút a honlapjukon és a közösségi oldalukon is közzéteszik. A díjazott képeket az év végén egy nagyobb kiállításon mutatják be.
 
Forrás: Varga József 
 
© Varga József 

 A kiállításról Varga József képriportot tett közzé. Ha sikerült felkeltenünk érdeklődését, tekintse meg azt is!
 
 A Dorottya Café könnyebb megtalásása érdekében térképen megmutatjuk, hol van (természetesen az V. kerületben, a Dorottya utca 1. alatt, Budapesten).

Image 
 
Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement