Főoldal
Háztáji
Hírek
Cikkek
Fényképezőgép múzeum
Keresés
Fórum
KépFórum
Adna - Venne
Linkek
Cikkek rovat
Hircsatorna
Kapcsolódó anyagok
Főoldal
Magyar modell a Sony legkisebb fényképezőgépének arca
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. július 11.
Forrás: PS:PRovocative PR-ügynökség
  
A magyar Keindl Dávid lett a Sony reklámkampányának arca Európa 20 országában. A modell a világ legkisebb 10x-es  optikai zoommal felszerelt fényképezőgépét reklámozza. Ráadásul a gép, amit reklámoz, szintén különleges: A WX100 a Sony és – a termék hivatalos bejelentésekor –  a világ legkisebb, legkönnyebb 10-szeres optikai zoommal felszerelt fényképezőgépe. A magyarországi boltokban már kapható fényképezőgép kampányát a 20 országot irányító budapesti Sony központban dolgozták ki, így kerülhetett sor arra, hogy magyar modellek közül válasszanak főszereplőt.
A fotótechnika PR területén nem mindennapi történet részleteit (és a Sony WX100 jellemzőit is) megismerheti, ha továbblép.
 
 


A kampány kreatív anyaga a fényképezés evolúciójának témakörére épül, bemutatva, hogy mindaz a technológia, melyhez korábban súlyos felszereléseket kellett magunkkal vinnünk, ma már akár egy gyermek tenyerében is könnyedén elfér. A Sony által kifejlesztett ExmorR szenzor segítségével gyenge fényviszonyok mellett is éles képeket készíthetünk, de a rendkívül vékony ultrazoomos készülék FullHD minőségben rögzít videofelvételeket is.
 
A válogatáson az ArtModels ügynökség jelöltjére, Keindl Dávidra esett a választás. A kreatív koncepciót és a fotót az Artificial Group Boutique Creative készítette.

Forrás: PS:PRovocative PR-ügynökség

A ritka lehetőséget, hogy magyar modell fotói járják be a világot,  használjuk ki mi is, nézzük meg közelebbről a fenti fotó részleteit!

Milyen élmény a fényképezés a Sony DSC-WX100 géppel?

Forrás: PS:PRovocative PR-ügynökség
Nem ilyen!

Forrás: PS:PRovocative PR-ügynökség
Nem is ilyen!

Forrás: PS:PRovocative PR-ügynökség
Ez az!

A WX100-rórészletes termékleírást olvashat a gyártó honlapján. Itt csak néhány fontosabb jellemző adat: 18.2 MP, egyenértékű fókusztávolság: 25 - 250 mm, méretek: 92,3 mm x 52,4 mm x 21,6 mm, tömege: 108 g (tartozékokkal 124 g).

 

 

Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement