Főoldal arrow Hírek arrow Fotópályázatok arrow Nikon 24/7 fotópályázat - ma
Nikon 24/7 fotópályázat - ma
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2012. október 04.
Forrás: http//: www.facebook.com/nikon.hu
Szokatlanfotópályázat indul a mai napon. Naponta kell dolgozni rajta, 7 napon át, de érdemes! A fődíj egy Nikon D7000. Részletek a továbblépést követően. A pályázatra regisztrálni kell!
 
Különleges fotópályázatot indít a Nikon Magyarország a Facebook oldalán.

Forrás: http//: www.facebook.com/nikon.huA Nikon 24/7 nevet viselő pályázat igazi  kihívás, hiszen pályázók egy alkalmazáson keresztül, 7 napon át véletlenszerű fotós témákat kapnak, melyek teljesítésére egyenként 24 órájuk van. A díjért csak a 7 nap mindegyik témáját teljesítő fotósok indulhatnak.  A pályázat 3 etapból áll, tehát mindenkinek több esélye lesz a győzelemre.  Aki a ma induló hétről lemarad,  a következő heti pályázaton az is résztvehet.

A pályázatokat értékelő zsűri tagjai: Imre Tamás (AFIAP fotóművész), Baricz Katalin (Balog Rudolf díjas fotóművész), Daróczi Csaba (AFIAP fotóművész). A kampány végén ők fogják kiválasztani a versenyzők közül azt, akinek átlagban a legjobb képei születtek egy héten. A kihívás nem csak a szakma és a fotóstársak elismeréséért, de a fődíj miatt is érdekes, amely egy Nikon D7000 lesz.

A háromhetes verseny első köre 2012. október 4-én kezdődik. Részletek a Nikon Kft. Facebook oldalán: http://www.facebook.com/nikon.hu

Az egyes résztvevőknek onnantól lesz 24-24 órája minden témára, amikor először belép az app-ba a mai napon. Tehát aki ma délelőtt 11-kor lép be, az pénteken, szombaton, vasárnap (és így tovább...) is 11 kor fogja megkapni az új témáját. Ma 9:00-tól egészen 23:59-ig kérhető az első témka. Aki lemarad, az csak a következő versenyhéten tud majd játszani.
 
Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement