Főoldal
Háztáji
Hírek
Cikkek
Fényképezőgép múzeum
Keresés
Fórum
KépFórum
Adna - Venne
Linkek
Cikkek rovat
Hircsatorna
Kapcsolódó anyagok
Főoldal
Terepszemle fotóstábor Buacon
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2014. június 05.
Forrás: http://terepszemle.hu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idén hetedik alkalommal, augusztus 11-17 között rendezi meg fotós táborát a TerepSzemle Stúdió a sokak által már jól ismert Bugaci Csemete Oktatóközpontban. Felhívásukat a továbblépést követően olvashatják.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idén ismét augusztus 11-17 között rendezzük meg fotós táborunkat a már jól ismert Bugaci Csemete Oktatóközpontban, a részvételi díj változatlanul 25.000 forint teljes ellátással. Most a fekete-fehér témájára fűzzük fel az egyhetes programot, ebbe beletartozik az analóggal való ismerkedés és a laborálás is. A fotográfia máig időtálló darabjainak nagy többsége fekete-fehér képekből áll, és amellett, hogy készítésük némileg más szemléletet igényel a fotós részéről, kiválóan alkalmas az esetleges kompozíciós hibák felfedésére. A tervek szerint digitális gépet is használunk majd és lehetőséget adunk a filmre fotózásra. Alkalmi laborunkban az előhívás mesterségét adja tovább abban jártas kollégánk. Emellett ahogy minden évben, a résztvevők technikai felkészültségétől függően foglalkozunk fotográfiai alapismeretekkel is. Táborainkat egyféle alapozó képzésnek szánjuk azoknak, akik ismerkednek a fényképezéssel, a fényképezőgépükkel, és akiket az intenzív foglalkozás hozzásegíthet a továbbfejlődéshez. A szakmai vezető idén is Konyhás István lesz, a Népszabadság fotóriportere. A tábor előtt rendezik meg az Ősök napja nevű hagyományőrző programot augusztus 8-tól 11-ig. A fotóstáborba jelentkezők közül már többen jelezték, hogy részt vesznek rajta (a viseletek és lovasbemutatók jó fotótémát jelentenek), ezért a korábban érkezőknek szálláslehetőséget biztosítunk ugyanitt, az oktatóközpontban. Innen gyalogosan nagyjából negyedóra alatt megközelíthető a helyszín. Aki ezen a programon is részt szeretne venni és igényli a szállást, 1000 forintos napidíjjal kérheti, az augusztus 8-10 közé eső időtartamban önellátásra kell berendezkedni, a konyha és vizesblokk természetesen rendelkezésre áll. A fotóstábor programja 11-én, hétfőn kezdődik, a résztvevőket kérjük, hogy legkésőbb ezen a napon 11 óráig érkezzenek meg, vagy az előző napon, 10-én vasárnap. (Az érkezés várható idejét kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon, ami innen tölthető le.)

Jelentkezési határidő: július 28. További részletek a tábor vezetőjétől kérhetők ( Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ): +36 (30) 621-2160. Korábbi táborainkról és fotós képzésekről a Stúdió honlapján, a fotográfia menüpontban találhatók információk.

Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement