Főoldal
Háztáji
Hírek
Cikkek
Fényképezőgép múzeum
Keresés
Fórum
KépFórum
Adna - Venne
Linkek
Cikkek rovat
Hircsatorna
Kapcsolódó anyagok
Főoldal
SZÉK fotókiállítás Szentesen
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2015. december 07.
Forrás: http://www.szentesinfo.hu/fotokor/
 
 
 
 
 
 
A Szentesi Fotókör immár másodszor rendez fotópályázatot a dél-kelet magyarországi fotóklubok tagjainak meghívásával. Ezúttal is van debreceni alkotó fotója a kiállítottak között.
 
 
 
 
 
 
 
2012-ben a szélesen értelmezhető „SZEM” témakörben várták Szentesre a pályázati képeket.  A beküldött fotókból (52 szerző 301 képéből) választott ki a zsüri 60 képet kiállításra.

2015-ben a „SZÉK” volt az a témakör, amelyet széles értelemben megjelenített fotókkal várták a pályázókat. Ezek folyamatosan felkerültek weboldalukra, műhelymunkára inspirálva ezzel a meghívott dél-kelet magyarországi alkotókat, lehetővé téve egymás pályázati képeinek megismerését, nemes versengésre szólítva őket. 47 szerző 276 beküldött fotójából a zsűri 23 szerző 63 alkotását fogadta el kiállításra. A kiállítás 2015. november 30-tól 2016. január végéig tekinthető meg a Szentesi Művelődési Központban (Szentes, Tóth József utca 10-14.). A kiállítás valamennyi képét bemutató  katalógusa letölthető a világhálónlón.

A Debreceni Fotóklub tagja, Varga József 2012-ben három képével szerepelt a „SZEM” kiállításon. Ezúttal is bekerült a „SZÉK” kiállításra „Korlátok közt” című alkotása. Józsi régi barátja, hűséges segítője a FotoAgórának, szívből gratulálunk Neki!
 
© Varga József
Varga József: Korlátok közt
 
Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement