Főoldal arrow Hírek arrow Fotópályázatok arrow Sport témájú fotópályázatok
Sport témájú fotópályázatok
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. szeptember 02.

Mindkét pályázati kiírás szimpatikus ügyet kíván szolgálni, örömömre szolgál, hogy eljutott hozzám a hírük (két különböző csatornán), így felhívhatom rájuk a FotóAgóra látogatóinak figyelmét.  Az egyik a Paralimpiai Játékokhoz kapcsolódik és a paralimpiai eszme minél szélesebb körű megismertetését célozza. A másik a 2008. szeptember 19-20-án megrendezésre kerülő III. Nagy Sportágválasztó eseményhez kapcsolódik, célkitűzése a rendezvény szellemiségét tükröző pillanatok megragadása (pl. sport és ember kapcsolata, sportág kipróbálása, élsportoló-gyerek kapcsolata, sport szépsége stb.).
A pályázatokról részletesebb információkat talál, ha továbblép.

A pályázni szándékozóknak jó fényeket!

Mindkét pályázaton hivatásos és amatőr fotográfusok egyaránt indulhatnak.

Parasport fotópályázat (meghírdeti a K&H Csoport)

A pályázatnak nevezési díja nincs. Jelentkezni kitöltött pályázati űrlappal, és parasport témával kapcsolatos fotóval/fotókkal lehet, Egy pályázó több fotóval is nevezhet. Az érvényes nevezés feltétele, hogy a pályázó a megfelelően kitöltött nevezési lapot, valamint CD-n vagy DVD-n a pályázott fotót JPG vagy TIFF formátumban, legalább 6 megapixel felbontásban, az alább megadott határidőig juttassa el a Well PR Ügynökséghez. Hiányosan kitöltött vagy valótlan adatokat tartalmazó nevezési lapokat – és így a nevezéseket is – érvénytelennek tekintik. Pályamunkák beküldésével a pályázó automatikusan beleegyezik munkája nyilvánosságra hozatalába, és esetleges nyilvános kiállításába. A beérkező pályamunkákból kizárólag az első három helyezett képei kerülnek a K&H Csoport tulajdonába, amelyek felett a K&H korlátlan felhasználási joggal rendelkezik (részletesebben lásd a Pályázati kiírásban).

A pályázati anyagokat 2008. szeptember 30., 14 óráig beérkezőleg kell eljuttatni személyesen vagy vagy postai úton, zárt borítékban az alább megadott címre: Well PR Ügynökség, 1126 Budapest, Orbánhegyi út 50. A borítékra kérjük ráírni: „K&H parasport fotópályázat” Minden hiánytalan nevezést beküldő pályázó e-mailben kap visszaigazolást arról, hogy a pályamunkája beérkezett.

A pályázatok értékelésének határideje 2008. október 15. A pályázat eredményeiről a pályázók elektronikus levél formájában kapnak értesítést. A beérkezett pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el. A pályázaton az első három helyezett kerül díjazásra A pályázat nyereményei: 1. helyezett 150 000 Ft, 2. helyezett 100 000 Ft, 3. helyezett: 50 000 Ft. A díjátadásra 2008. november első felében kerül sor.

További információ kérhető Jónás Petrától (telefon: 061-350-7390/207, e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ). A részletes pályázati kiírás, valamint a nevezési űrlap elérhető a www.kh.hu <http://www.khb.hu/>  weboldalon (én sajnos, nem találtam, de nálam is megvan, e-mail kérésre ( Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ) szívesen megküldöm).

Sportágválasztó – fotópályázat (kapcsolódik a III. Nagy Sportágválasztó eseményhez)

A Merkapt Kft. és a Merkapt Maraton Team Sportegyesület sportfotó-pályázatot hirdet, melynek témája a 2008. szeptember 19-20-án megrendezésre kerülő III. Nagy Sportágválasztó esemény. A pályázaton a helyszínen készített fotókkal lehet részt venni.

Forrás: http://www.sportagvalaszto.siteset.hu/Az esemény célja, hogy edzők, élsportolók segítségével és közreműködésével minél többen, minél több sportágat a gyakorlatban kipróbálva dönthessék el, melyik mozgásformát válasszák maguknak. A maglódi úti sportközpontban a két napon több mint 40 sportág próbálható ki ingyenesen. Több pekingi olimpikon és más neves sportszemélyiség csatlakozott a rendezvényhez, jelenlétükkel, aktív közreműködésükkel kívánják népszerűsíteni az egyes sportágakat, és magát a sportot. Listájuk folyamatosan bővül – megtekinthető a rendezvény honlapján, egyéb hírekkel együtt.

A III. Nagy Sportágválasztó – A Sport Napjai 2008. szeptember 19-20-án, naponta 9-16 óra között kerül megrendezésre a Merkapt Maraton Sportközpontban – 1106 Budapest, Maglódi út 12/A. (esőnap: szeptember 26-27.).

A rendezvény szervezői ehhez kapcsolódóan hirdetik meg fotópályázatukat, melyen a III. Nagy Sportágválasztón készített fotókkal lehet részt venni. A fotó(k) témája: a III. Nagy Sportágválasztó rendezvény – a helyszíni események megörökítése, olyan pillanatok megragadása, melyek tükrözik a rendezvény szellemiségét, pl. sport és ember kapcsolata, sportág kipróbálása, élsportoló-gyerek kapcsolata, sport szépsége stb.

A pályázatnak nevezési díja nincs.  A pályázaton való indulás feltétele a pályázati űrlap kitöltése és csatolása, a fotó(k) megfelelő formátumban történő beküldése.  Egy pályázó több fotóval is pályázhat. A pályázat benyújtásának határideje: 2008. szeptember 29. 16 óra (A rendezvény esőnapra halasztása esetén: 2008. október 6.) A kitöltött pályázati lapot és a fotókat az alábbi címre kell eljuttatni: Merkapt Maraton Team Sportiroda: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 90. I. emelet 16. A borítékra kérjük, írják rá: „Sportágválasztó – fotópályázat” A fotókat jó minőségben, minimum 5 megapixel felbontásban, JPG vagy TIFF formátumban CD-n, vagy DVD-n kérjük leadni a fenti címre. (E-mailen 5 Mbyte terjedelemig tudunk képeket fogadni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre.) A pályázat kiírója a hiányosan kitöltött vagy valótlan adatokat tartalmazó nevezési űrlapokat – és így a nevezéseket is – érvénytelennek tekinti.

A beérkező pályaműveket szakmai zsűri értékeli. A nyertes, illetve kiemelkedő pályamunkákból a szervező nyilvános fotókiállítást rendez, illetve a tervek szerint 2009. évi falinaptárt készít. Díjazás: az 1. helyezett 200 000 Ft, a 2. helyezett 100 000 Ft, a 3. helyezett   50 000 Ft díjazásban részesül.

A pályázó a pályázaton való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a beérkező pályamunkákat a Merkapt Kft. és a Merkapt Maraton Team Sportegyesület a Nagy Sportágválasztó rendezvény propagálására, ezzel kapcsolatos publikációkban térítésmentesen, teljes körűen felhasználhatja.

A A pályázati űrlap letölthető, és a pályázattal kapcsolatban bővebb információ található a honlapon, kérhető Koós-Lukács Tímea, főkoordinátortól telefonon (06-30/22-11-612) vagy e-mailben: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges .

Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement