Főoldal arrow Hírek arrow Fotótanfolyamok arrow Mesterkurzus amatőr fotográfusoknak
Mesterkurzus amatőr fotográfusoknak
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. november 07.

Szezonja lesz a fotográfiának a Budapesti Művelődési Központban (1119 Budapest, Etele út 55. ): november 20-án a XXIV. Vizuális Művészeti Hónap amatőr művészeti seregszemle nyitányát a nem hivatásos fotográfusok arra érdemes pályázati anyagának kiállítása adja.
Azok számára, akik mélyebb betekintést szeretnének nyerni a szakma rejtelmeibe és szívesen tanulnának profiktól, november 28-30. között fotográfiai mesterkurzus indul a kiállításhoz kapcsolódóan. A kurzuson Zsitva Tibor és Eifert János fotóművészek vezetésével sajátíthatják el a fényképezés szerelmesei az épületfotózás, a portré, az önarckép és a csoportkép, valamint a diaporáma mesterfogásait.

Az amatőr fotográfusoknak szánt mesterkurzus programja: A PROTRÉTÓL AZ ÉPÜLETFÉNYKÉPZÉSIG

November 28-tól 30-ig mesterfogásokkal ismerkedhetnek az érdeklődők:

  • 28-án 17.00-20.00 óráig ZSITVA TIBOR fotómuvész ismerteti az épületek fényképzesének különbözo technikáit.
  • 29-én 10.00 és16.00 óra között EIFERT JÁNOS fotóművész beszél a különböző műfajok (természetfotótól a portréig) fényképezéséről, majd gyakorlati bemutatót trart protré, önarckép és csoportkép mufajban (saját fényképezogép szükséges).
  • 29-én  10.00-13.00 óráig a diaporáma készítését tanítja EIFERT JÁNOS fotóművész (saját számítógép saját képanyaggal szükséges, illetve ajánlott).

Részvételi díj: 3000 Ft a 3 nap együtt és 1200 Ft a napijegy.

PROGRAMVÁLTOZÁSról kaptunk értesítést november 13-án a szervezőktől (lényegében csak sorrend-változásról van szó), amit külön hírben adunk közre.

Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement