Főoldal arrow Hírek arrow Fotópályázatok arrow "Globális felmelegedés - a változás képei" fotópályázat
"Globális felmelegedés - a változás képei" fotópályázat
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2008. december 19.

Image A Reflex Környezetvédő Egyesület, a Magyar Természetvédők Szövetsége, a Győr-Moson-Sopron Megyei önkormányzat és a MEDIAWAVE Alapítvány "Globális felmelegedés - a változás képei" címmel fotó- és rövidfilm pályázatot hirdet. A kultúra, a természet múló értékeiről, egy nem várt időjárási jelenségről, vagy bármi másról készült képeken, rövidfilmeken az éghajlatváltozás helyi hatásainak bemutatását várják a szervezők.

Egy személy maximum 10 digitálisan készített fényképpel és / vagy 3 rövidfilmmel pályázhat. Fényképek esetében minőségi elvárás az 5 megapixeles méret, és a jpg vagy tif formátum. A rövidfilmek esetében elvárás a  PAL 720x576, vagy NTSC vagy HD felbontás. A filmek hossza maximum 5 perc lehet. A fenti elvárások nem kötelező jellegűek, teljesítésük a bemutatásuk feltételeit teszi egyszerűbbé.

A pályázatok benyújtási határideje 2009. február 16. A pályázat díjazási keretösszege minimum 300.000 forint. A beérkezett pályamunkákból a MEDIAWAVE Nemzetközi Film és Zenei Fesztivál '2009 eseményihez kapcsolódóan kiállítást szerveznek Győr város közterületein.

A fényképeket és a rövidfilmeket digitális adathordozón – CD, DVD, memóriakártya, USB adattár – nyújthatók be a mellékelt pályázati adatlappal legkésőbb 2009. február 16-ig a következő címre személyesen, vagy postai úton: Reflex Környezetvédő Egyesület – 9024 Győr, Bartók Béla u. 7. A pályázaton, annak csomagolásán fel kell tüntetni a „Globális felmelegedés – a változás képei” jeligét. A határidő postai benyújtás estén a postabélyegző kelte.

A részletes pályázati felhívás és a pályázati adatlap a Magyar Természetvédők Szövetsége "ÉghajlatRiadó" honlapjáról tölthető le. A pályázati felhíváshoz kapcsolódó további kérdéseket a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   címen tehetik fel az érdeklődők.

Hozzászólások
HozzáadásKeresés
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!
 
< Előző   Következő >
Advertisement
Advertisement
Advertisement