Főoldal
Háztáji
Hírek
Cikkek
Fényképezőgép múzeum
Keresés
Fórum
KépFórum
Adna - Venne
Linkek
Cikkek rovat
Hircsatorna
Kapcsolódó anyagok
Főoldal
Friss tartalom
Gratulálunk Horváth Katalinnak
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. március 31.
Horváth Katalin, a Debreceni Fotóklub tagja szép sikert ért el: a Digitális Fotó Magzin Portré Fotópályázatára beküldött fotója 2. helyezést ért el. Szívből gratulálunk! (Ha továbblép, a díjnyertes képet is megtekintheti.)
 
Tovább...
 
A Debreceni Új Fotóműhely kiállítása Nagyváradon (Újabb kiegészítés 2011.03.23-án)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. március 19.
A kiállítás plakátjának részlete
 
Elsősorban hazánk keleti határa közelében, leginkább annak túloldalán (a Partiumban) lakó, esetleg jelenleg ott tartózkodó olvasóink figyelmébe ajánljuk a Debreceni Új Fotóműhely tárlatát. Helye: Euro Foto Art Galéria, Nagyvárad (December 1 tér 12 szám). Megtekinthető: 2011. 03. 21. - 04. 07. között. Magnyitó: 2011. 03. 21. 18:00 órakor. Rendezők: Euro Foto Art Szövetség, Nagyvárad, és Nagyváradi Fotográfusok "Tavirózsa" Klubja.
 
Ha továbblép, megnézheti a tárlat plakátját, teljes egészében, és további részleteket ismerhet meg, valamint néhány képet, ízelítőként!
 
 
Tovább...
 
a Ceglédi Fotóklub kiállítása Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. március 17.
A Ceglédi Fotóklub bemutatkozó fotókiállítása a Debreceni Művelődési központ , Mű-Terem Galériájában (Debrecen, Batthyány u. 24.) 2011. március 17-én nyílik meg. Köszöntőt mond Földi László, Cegléd város polgármestere, valamint Somogyi Béla, Debrecen város  alpolgármestere. A kiállítást megnyitja: Máthé András, fotóművész. Megnyitó: 2011. március 17-én, csütörtökön 17:00-kor. A kiállítás megtekinthető 2011. március 17. és április 9. között, hétfő kivételével hétköznapokon 9-17 óráig, szombaton 9-13 óráig.
Továbblépés után megtekintheti a kiállítás meghívóját, a részletekről.
 
Tovább...
 
Régifotó-kiállítás Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. február 18.
Forrás: a kiállítás meghívója
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A régi fotók kedvelői érdekes kiállítást nézhetnek meg Debrecenben, a Debreceni Egyetem kassai úti kampuszán, a Közgazdaságtudományi kar épületében (az épület a Kassai út és a Zákány utca sarkán található). A kiállítás megnyitójára, és az azt követő beszálgetésre 2011. február 19-én (szombaton) 10:30-kor kerül sor. Megtekinthető április 10-ig, hétköznap 9 - 18 óráig.A továbblépés után találja a kiállítás meghívóját, abból további részleteket tudhat meg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tovább...
 
Robert Capa fotói Debrecenben, a Kölcsey Központban (Kiegészítve 2016.12.03-án)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. január 21.
Forrás:  http://en.wikipedia.org/wiki/File:Capa,_Death_of_a_Loyalist_Soldier.jpg
Spanyol milicista halála, 1936
 
 
 
 
 
 
Debrecenbe érkezett az országjáró vándorkiállítás. A 20. század legnagyobb haditudósító fotográfusának mintegy 60 kiemelkedő alkotását tekinthetik meg az érdeklődők 2011. január 21. és március 9. között a Kölcsy Központ Bényi Árpád termében. (hétfő kivételével, naponta 11.00-19.00 óra között).
 
 
 
 
 
 
 
Tovább...
 
A Debreceni Új Fotóműhely tagjainak kiállítása Kecskemétem (KIEGÉSZÍTVE!)
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2011. január 17.
 
 
© Kovács Matild
Kovács Matild: Kéz, harapós
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A Debreceni Új Fotóműhely tagjai Kecskeméten mutatkoznak be, Kéz(enfekvő) című kiállításukkal. Ez a fővárosi érdeklődőknek kedvező helyszín, jóval közelebb van hozzájuk, mintha a Műhely székhelyére, Debrecenbe kellene látogatniuk, hogy ismerkedjenek az izgalmas alkotásokkal. Használják ki! (természetesen a máshol lakól is.)
Ha továbblép, olvashatja a kiállítás meghívóját, és további képeket is kap a kiállított alkotásokból.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tovább...
 
Kellemes ünnepeket!
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. december 23.
© Nagy Sándor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az év végi ünnepek közeledte alkalom arra, hogy jókívánságokat küldjünk rokonainknak, ismerőseinknek, barátainknak – köztük azoknak is, akikkel év közben csak ritkán, vagy egyáltalán nem találkozunk, de tudatunk mélyén számon tartjuk őket. A FotoAgora látogatói, olvasói meglehetősen virtuális kapcsolatban állnak a Szerkesztővel: a statisztikai adatgyűjtő szoftverek mutatják, hogy sokan rendszeresen, mások alkalmanként olvassák híreit, cikkeit, de személyes kapcsolatra ritkán kerül sor köztük. Érdeklődésük megtisztelő, és egyszersmind inspiráló kapcsolat. Ünnepi üdvözletem, jókívánságaim mellett ezért a virtuális kapcsolatért mondok köszönetet minden kedves olvasómnak:

a Szerkesztő
 
 
 
 
 
 
 
Tovább...
 
Stiller Ákos kiállítása egy vörösiszap-károsult család segítésére
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. november 25.
© Stiller ÁkosA Tripont Galériában Stiller Ákos decemberben nyíló kiállításának célja, hogy közvetlen segítséget nyújtsunk azoknak, akik a legsúlyosabb veszteségeket szenvedték el az októberi vörös-sár áradatban. A  Galériában kiállított képek mindegyike megvásárolható, a képek vételárával közvetlenül a vörösiszap-katasztrófában tragikus veszteséget szenvedett Juhász családon segítenek! (A baloldali képen: Juhász Zoltán vörösiszapban megégett lábát nézi kislánya a család átmeneti albérletében, Ajkán. A család elvesztette legkisebb gyermekét, akit az anyja karjából ragadott ki az iszapáradat Kolontáron.)

Segítsünk együtt, segítsünk azoknak, akiknek a leginkább szüksége van rá!

Meghívó és részletek a továbblépés után.

Tovább...
 
H. Csongrády Márta fotókiállítása Debrecenben
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. október 22.

Forrás: a kiállítás meghívója

 

 

 

 

2010. október 26-án 17 órakor nyílik, és november 8-ig tekinthető meg H. Csongrády Márta újabb kiállítása Debrecenben, a Méliusz Központ  (Debrecen, Bem tér 19.) földszinti kiállítótermében. A FÜGGETLEN EMÓCIÓK című kiállítás meghívóját a továbblépés után olvashatja.

 

 

 

 

 

Tovább...
 
Multikulturalitás a mindennapokban - fotókiállítás négy országban
Írta: Nagy Sándor (nasa@http.hu)   
2010. október 08.
Forrás:a kiállítás prospektusa

A Nemzetközi Visegrádi Alap támogatásával négy ország egy-egy egyeteme/főiskolája a fenti címmel írt ki pályázatot a négy intézmény hallgatói, oktatói, kutatói és dolgozói körében, hogy bemutassa a kulturális sokszínűség megnyilvánulását a hétköznapokban. A beérkezett pályaművekből érdekes vándorkiállítás anyaga állt össze, amely először a Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma (Debrecen, Böszörményi út 138.) Aulájában tekinthető meg, 2010. november 1-ig (majd sorra a többi intézményben). Részletek és ízelítő a továbblépés után.


Tovább...
 
Eredmények 151 - 160 / 352
Advertisement
Advertisement
Advertisement